Jump to content



Αλλαγή κάρτας γραφικών από 8800GT


cherryman

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

σκέφτομαι να αλλάξω κάρτα γραφικών γιατί πλέον έχει παλιώσει πάρα πολύ η 8800GT και φαίνεται και στα παιχνίδια αλλά και θέλω να με βοηθήσει σε rendering σε κάποια video που φτιάχνω.

Δε θέλω την τελευταία λέξη στις κάρτες γραφικών, ο επεξεργαστής μου είναι ένας Q9300, οπότε η κάρτα θέλω να μπορεί να κάνει πιο γρήγορα το rendering απ' οτι αυτός ο επεξεργαστής.

Το πρόγραμμα έχει επιλογή για GPU acceleration και αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζεται μόνο από nvidia κάρτες;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι 150 MAX, πολύ ΜΑΧ. Εάν όμως δεν υπάρχει κάρτα σε αυτά τα λεφτά που να μπορεί να κάνει αυτό που είπα για rendering γρηγορότερα από τον Q9300, τότε την αφήνω προς το παρόν την αναβάθμιση.

Link to comment
Share on other sites

Το gpu acceleration υποστηρίζεται και από ΑΤΙ και από NVIDIA, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το χρειάζεται το πρόγραμμα μόνο για την αναπαραγωγή. Το rendering εξαρτάται κυρίως από τον επεξεργαστή και κάπως από τη ram, οπότε δε θα δεις διαφορά μόνο με την αλλαγή κάρτας γραφικών.

Link to comment
Share on other sites

Σωστός τότε, αφού χρησιμοποιείς εξελιγμένο πρόγραμμα. Αν προτιμήσεις ΑΤΙ τελικά, σε αυτά τα λεφτά σε βλέπω για 7790. Σε Nvidia ας σου κάνουν πρόταση χρήστες που έχουν χρησιμοποιήσει τελευταία κάτι αντίστοιχο.

Link to comment
Share on other sites

Πρoτείνω την καινούργια 650ti boost.

Η gainward παίζει με 145€

GRA PCX Gainward GTX650 TI Boost 1GB( 2883 ), nVidia 650, nVidia, Κάρτες Γραφικών, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,

Οι υπόλοιπες ξεφεύγουν λίγο από το budget

650ti boost - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

Overall πιο δυνατή από 7790.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.