DarkSaga Posted September 18, 2004 #1 Share Posted September 18, 2004 ξεκινάω εκ νέου αναζήτηση stable ορίων,καλύτερου bios(εκ του αποτελέσματος πάντα) μιας και "βρήκα" κατι πολύ όμορφα CH-5 και απο ότι διαβαζω στο νετ με τάση, αναμένουμε και το maxi,ανεβαίνουν αρκετά καλά ίσως το ίδιο καλα με τα BH για να δούμε.... ανοίξανε με 2,9V μέχρι τα όλα με 6-2-3-2 233 για Pifast 231 για superPi 229 για PCmark2002 αλλά στα 223 έσκασσε μια πρωτείνη ήταν και τινκερ ρε πούστη μου! μπορώ να βάλω σε δισκέτα το memtest να μην παίζω στα τυφλά? να κηνυγήσω το σταθρότερο μαξ με 2-2-2 η με 2-3-2? πόσο απέχουν μεταξύ τους αν όλα τα άλλα ίδια? αρχικός στόχος ήταν τα 12χ220=2640 μαξ του mobile αλλά λόγω καλής,προωρης,διαγωγής μπορεί να παίξουμε και σε κανα 11χ να τρελαθούμε συμβουλες και παρατηρήσεις για τα νούμερα παρακαλώ θα ήταν χρήσιμα για να εντοπίσω τα bug των bioses Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Posted September 18, 2004 Author #2 Share Posted September 18, 2004 ο προκάτοχος(εν΄βρασμώ ψυχής το πήρα το ομολογώ) πήγαινε 6-3-3 με 2,6 222@cas 2,5 και 238@cas 3 !!!!! μουτζώστε με που πούλησα το άλλο transced 512 217@cas2 227@cas2,5 το χρειάζομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Posted September 18, 2004 Author #3 Share Posted September 18, 2004 ο ένας δίδυμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Posted September 18, 2004 Author #4 Share Posted September 18, 2004 ο άλλος,τώρα τι δίδυμοι έιναι με 11? βδομάδες διαφορά ηλικίας... περίεργη γέννα αγοράστηκαν απο ένα καλό κυριούλη απο 2 διαφορετικά μαγαζια και εγώ τα πήρα με όλα τα χαρτια της νόμιμης υιοθεσίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Posted September 18, 2004 Author #5 Share Posted September 18, 2004 SuperPi,νομίζω πως δεν έιναι ανάλογο ούτε του FSB ούτε του ρολογιού συνολικά κάπως έτσι άρχισα να χαλιέμαι με το d25 και να μιλάω για κούφια ΜΗz Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Posted September 18, 2004 Author #6 Share Posted September 18, 2004 παρατήρησα όπως και ο ΖΥΧ μια διαφορά μεταξύ των MHz του Πι του γρήγορου + του υπερ ΠΙ !!!! νόμιζα πως το γρήγορο ήταν πιο ευαίσθητο.τελικά μπορεί να έχει bugs και να κρασάρει το ΥΠΕΡΠι? εντύπωση μου κάνει επίσης ότι μπεντσάρω ΥΠΕΡΠι @230 ανεβάζω 233 κολλάει επιστρέφω στα 230 και κολλάει και αυτό άσχετα απο την αρχικοποίηση (διαγαρφη) του Πι.dat είπα μήπως αφήνει σκουπίδια και to ενοχλούν αλλά δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Posted September 18, 2004 Author #7 Share Posted September 18, 2004 να και ενα PCMARK2002 το 2004 κόλλησε στο ΄ίδιο FSB αλλά έιχα κλοκάρει και την κάρτα. αλήθεια στα PCMARK η κάρτα συμμετέχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Posted September 18, 2004 Author #8 Share Posted September 18, 2004 επίσης να πώ ότι έπαιξα FARCRY για περισσότερο απο μισή ώρα με τσίτα και την κάρτα αλλά και όλα τα άλλα ταυτόχρονα. υπάρχει κάποιο προφανές ΄λάθος/χαζό νούμερο για να ξεκινήσω να ψάχνω απο εκεί? είδα σε ξένο φορουμ κάποιους να ποστάρουν με CH-5 με πάνω απο 240 αλλά τα ALPHA timmings είχαν κατα πολύ μεγαλύτερα νούμερα απο τα δικά μου(default) υπάρχει κάποιος μπουσουλας για το τι πειράζεις και πως? και με τι αποτέλεσμα το κυριότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Posted September 18, 2004 #9 Share Posted September 18, 2004 Εμένα μου φαίνονται φυσιολογικά τα νούμερα για τις συχνότητες και τα timings. Μη ξεχνάς πως στο NF2 το ras to cas κάνει καλή διαφορά. Στο bandwidth που αναφέρει το memtest86+ η διαφορά 2 με 3 είναι της τάξης των 100MB/s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Posted September 18, 2004 #10 Share Posted September 18, 2004 Και εμενα νορμαλ μου φενεται το super-pi.Στα 2.58Ghz εισαι, χωρις το τρελο FSB.39secs ειναι αναμενομενο. Α, και το Τras 11 ειναι ιδανικοτερο απο Tras 6 για NF2 εκτος και εαν σου δουλευει καλυτερα με 6.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Posted September 18, 2004 #11 Share Posted September 18, 2004 <----- Ο "κυριούλης" που τις έδωσε για ιοθεσία.Νορμάλ μου φένονται και εμένα τα νούμερα στο super pi.Kαι τα δικά μου εκεί κοντά ήτανε.Ελπίζω να είναι αυτό που περίμενες οι μνημούλες.Πάντως με παραπάνω ρευμα, θα ανεβουν κι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted September 18, 2004 #12 Share Posted September 18, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga παρατήρησα όπως και ο ΖΥΧ μια διαφορά μεταξύ των MHz του Πι του γρήγορου + τουυπερ ΠΙ !!!!νόμιζα πως το γρήγορο ήταν πιο ευαίσθητο.τελικά μπορεί να έχει bugs και να κρασάρει το ΥΠΕΡΠι?εντύπωση μου κάνει επίσης ότι μπεντσάρω ΥΠΕΡΠι @230 ανεβάζω 233 κολλάει επιστρέφω στα 230 και κολλάει και αυτό άσχετα απο την αρχικοποίηση (διαγαρφη) του Πι.dat είπα μήπως αφήνει σκουπίδια και to ενοχλούν αλλά δεν... γιατι με μπερδευεις ετσι super και fast λεγοντε. δεν μπορω να βαλο το μυαλο μου σε τετοια διαδικασια. ειμαι σε αδρανεια. ειδες οτι fast ετρεχες σε πιο ψηλα απο super? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Posted September 18, 2004 Author #13 Share Posted September 18, 2004 ναι απο 225 το superPi κόλλαγε 232 .6 PiFastμεγάλη διαφορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Posted September 30, 2004 #14 Share Posted September 30, 2004 χεχε η jetram μου στο sig:innocent: (3 volts) μια από τα ίδια για pifast και 3dmark2k1 ooops:D - -- γιατί bios μιλαμε? τα ch5 θέλουν πολααααααα volts για καλα timings:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Posted October 1, 2004 Author #15 Share Posted October 1, 2004 d25 by Merlin από αyτα που δοκίμασα το καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.