Jump to content



Πρόβλημα με 9500GT


ntemian

Recommended Posts

Μου έφερε μια φίλη το pc της να το κοιτάξω γιατί όταν έμπαινε στα windows η οθόνη έχανε το σήμα απο την κάρτα γραφικών και μαύριζε.Σε safe mode που δοκίμασα το pc άνοιγε κανονικά,φόρτωνε windows και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Οπότε έκανα απεγκατάσταση τους drivers ,άνοιξα πάλι το pc και μπηκε κανονικά στα windows. Κατέβασα τους τελευταίους drivers απο το site της nvidia,τους εγκατέστησα και πάλι έχει το ίδιο πρόβλημα. Στην οθόνη των windows το σήμα χάνεται,ο σκληρός δουλεύει αλλά δεν γίνεται τίποτα.

Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ?

Link to comment
Share on other sites

Σε παρόμοια περίπτωση, ο driver προσπαθούσε να ορίσει mode απεικόνισης με refresh rate που δεν υποστήριζε η οθόνη. Δοκίμασε να κατεβάσεις drivers και για την οθόνη ή (αυτό που έκανα εγώ) βάλε forced (όχι auto) refresh rate 60hz στους nvidia drivers. Δε θυμάμαι αν το έκανα από το control panel ή χρησιμοποίησα 3rd party tool, αλλά δούλεψε.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά το πρόβλημα ήταν στην κάρτα γραφικών.Την έβγαλα και είδα οτι έχει ενα σκασμένο πυκνωτή,τώρα δουλεύει με την onboard κάρτα και ολα λειτουργούν .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.