Jump to content



Mini Itx Gaming Build


jkanaks

Recommended Posts

Ψάχνω μια δυνατή καρτούλα (και έναν cpu cooler) για ένα build που περιλαμβάνει:

  • i3570k
  • Gigabyte Gigabyte GA-Z77N
  • Kingston Technology KHX16C9B1BK2/8X HyperX Series 8GB 1600MHz DDR3 CL9
  • Bitfenix Prodigy
  • Samsung 840 Series 120GB
  • Corsair AX 760
  • Western Digital 1TB internal Hard Drive - Caviar Blue

Προσανατολίζομαι στην Sapphire HD7950 3GB Vapox-X. Τι λέτε η εν λόγο GPU θα αποδώσει καλά στο κουτάκι; ή να πάω σε κατι με blower style;

To cpu cooler θέλω να είναι αθόρυβο δεν πρόκειται να γίνει oc (κρίμας ο K).

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα έχεις πρόβλημα με καμία vga ότι cooler και να έχει, ίσα ίσα που επειδή τραβάει κατευθείαν αέρα από έξω θα έχεις και λίγο καλύτερες θερμοκρασίες από τα κλασικά κουτιά. Το ότι η vapor x αφήνει μέσα τον ζεστό αέρα μην σε προβληματίζει το prodigy έχει πολύ καλό εξαερισμό με εξόδους και από πίσω και από πάνω.

Cpu cooler δεν έχω κάποιο να προτείνω αλλά μόνο πρόσεξε γιατί η διάταξη του mb είναι αυτή με το socket πολύ κοντά στην pci-e και κλασικές tower λύσεις με 12αριδες δεν χωράνε. Η διάταξη είναι ίδια με την πολύ δημοφιλή asrock z77 itx οπότε με μια αναζήτηση μπορείς να πάρεις μια γεύση για το τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις από αέρα.

Αν πάλι προσανατολίζεσαι σε aio wc όλα με μονό ψυγείο 12άρι (πίσω-πάνω) η 2πλο 12αρι(πάνω) πρέπει να μπαίνουν όπως και αυτά με μόνο 14αρι (πίσω) αλλά όχι αυτά με 2πλο 14αρι.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Οτι σου λεει ο καρντασης απο πανω! Ειχα για μια περιοδο την Gigabyte HD7950 και δεν ειχα κανενα προβληαμ με θερμοκρασιες! Το πλαϊνο καπακι του Prodigy ειναι διατρητο, οποτε "ρουφαει" κρυο αερα απ' εξω! Βαλε οποια καρτα θες μεσα!

Link to comment
Share on other sites

Είναι το θέμα της τιμής στη μέση, να φανταστείς οτι το φιλαράκι στην αρχή ήθελε κάτι σε Cooler Master Hyper 212 EVO και τώρα λέω να τον ψήσω για την H60 που είναι αρκετά πιο πάνω. Απώτερος σκοπός του είναι η ήσυχη λειτουργία.

Link to comment
Share on other sites

Έχω δει την hyper 212+ σε τέτοιας διάταξη itx mb.

Μπαίνει με τους ανεμιστήρες να κοιτάνε την κάρτα γραφικών και δεν χωράει αν θες να κοιτάνε μπροστά-πίσω λόγω της θέσης του σοκετ.

Πάνω από 9άρα ψύκτρας - ανεμιστήρας δεν χώραν ώστε να κοιτάν μπροστά - πίσω.

Κάτι άλλο, τα πράγματα τα έχετε αγοράσει η θα τα αγοράσετε;

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Θένκς [MENTION=1666]FrOsT[/MENTION] οπότε μόνο με τους ανεμιστήρες να ρουφάν τον καύσωνα της GPU παίζει, χμμμ δεν ακούγεται πολυ αποδοτικό, έχουν αγορασθεί η mobo το CPU το κουτί και η Ram. Αυτή τη βδομάδα πάμε για τα υπόλοιπα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.