Jump to content



Προβλημα με HP G6 και win7


Jim@kiS

Recommended Posts

καλησπερα παιδια επεσε στα χερια μου ενα hp pavilion g6 - 2255ev με win 8 αφου δεν την παλευω με τα 8αρια ειπα να βαλω τα 7 αφου εκανα 20 λεπτα να βρω πως να κανει boot απο το cd στα περιεργα bios που εχει και της ρυθμησεις των 7 εγινε το πολυποθητο!!!ελα ομως που τωρα θελω να του περασω drivers και ενω στην hp εχει drivers για 7 στο λαπτοπ δεν παιρνιουντε!! και μ λεει συνεχεια οτι δεν μπηκαν σωστα και τετοια τρελα και δεν μπαινει κανεις οδηγος....

τα φωτα σας!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλημέρα Φίλε,

εχω το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο μοντέλο και οπως είπες και εσύ είναι ολοκληρη φασαρία για να περάσεις win 7. Τελικά επιδείς είναι και διαφορετικά τα διαμερίσματα στον σκληρό δίσκο και αντί masterboot record χρησημοποιει gpt table ηταν ακόμα πιο δύσκολα...εν τέλει τα πέρασα τα 7αρια αλλα οταν προσπάθησα να κανω restore τους drivers (διοτι απ`οτι είδες και εσύ η HP δεν εχει drivers για Win7 για το συγκεκριμένο) δεν τα αναγνωρίζει και δεν είχα αλλή λύση παρά να ξαναβάλω τα 8αρια... :wall:

Link to comment
Share on other sites

Προσπάθησες να βρεις τους drivers από τα site των επιμέρους κατασκευαστών ?

Κατέβασε το pc wizzard και τσέκαρε μια μια συσκευή -μοντέλο/κατασκευαστή- και ψάξε για drivers. Λογικά θα βρείς τα πάντα (μπορεί να έχεις κανένα θεματάκι για card reader ή για camera...let us know)

*Αν θες σημείωσε όλες τις συσκευές που θα βρείς στο pc wizzard και γράψε τις εδώ για να βοηθήσουμε.

Πχ

1) cpu-gpu-chipset --> game-amd.com

Link to comment
Share on other sites

το δοκίμασα και αυτό...ευχαριστώ πάντως!.ουτε η καμερα δουλευει αλλα δεν παίρνει τους drivers επιδεις ειναι windows 7 (παρόλο που ειναι και αυτά 64μπιτα).Δέν ξέρω...ευτυχώς δεν είναι δικό μου το μηχάνημα :smoke:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.