cafe_demek Posted September 23, 2004 #1 Share Posted September 23, 2004 Θέλω να συνδέσω ένα Panasonic x60 με τον υπολογιστή σε ποιο site μπορώ να βρω το πρόγραμμα??????? Αν δεν το κάνω αυτό η γραμματέας μου θα μου πρήξει τα α..ία Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Posted September 23, 2004 #2 Share Posted September 23, 2004 Δεν μου ερχετε κατι,γιατι δεν κοιτας στο site της Panasonic πρωτα?(εκτος αν το εχεις κανει ηδη).Αλλιως ριξε μια ματια στο google,η αν εχει υπερυθρες συνδεσε το απο εκει..!Ε,και πες της μωρε να ειναι λιγο πιο ελλαστικη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Posted September 30, 2004 #3 Share Posted September 30, 2004 Φιλαράκο νομίζω οτι το X60 έχει υπέρυθρες...Αν έχει μέσω υπερύθρων και του κατάλληλου λογισμικού θα καταφέρεις να συνδέσεις το κινητάκι με τον υπολογιστούλη... Μετα πάμε αλλού...μέσω Bluetooth αν,πάλι ,έχει αυτο το "μαραφέτι"..Απλά θα χρειαστείς Bluetooth στο Pc.Αν έχει το κινητο πήγαινε παρε ...Κάτι θα κάνεις... Μην με απογοητεύσεις... :) :P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Posted October 5, 2004 #4 Share Posted October 5, 2004 Τελικά μεγάλε έκανες δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.