Jump to content



Δημιουργία Android App για Forum


THANOSJ3

Recommended Posts

Καλησπέρα συμφουρίτες..

Γνωρίζει κάποιος κάποιο site για μερική δημιουργία application για κάποιο foroum κυρίως για android με ενδιαφέρει..

Θέλω αν γίνετε από κάποια free εταιρία..

Έψαξα μέσω google αλλά δεν βρήκα κάτι σε free.

Υ.Γ: Θέλω να αφήσω τελευταία την λύση για δημιουργία εξ'αρχής δικιάς μου βάσης (app inventor), απλά είναι τελευταία επιλογή μιας και θέλει τρελό ψάξιμο..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

Κατ' αρχήν σου διόρθωσα τον τίτλο, ένας καλός τίτλος είναι το Α και το Ω για να δουν περισσότεροι το ερώτημα σου και να πάρεις περισσότερες απαντήσεις :)

App development δεν θυμάμαι να έχω δει δωρεάν κάπου. Μπορείς να ψάξεις για κάποιον developer να σου φτιάξει μία, ή αλλιώς να βρεις κάποιο mobile style για το site σου.

Link to comment
Share on other sites

Δεν γνωρίζω ούτε καν για τι φόρουμ πλατφόρμα μιλάς φίλε μου.

Αν έχεις π.χ. phpbb ψάξε για phpbb responsive. Το responsive design προσαρμόζεται στην οθόνη του χρήση, αν είναι κινητό π.χ. μοιάζει με app.

Link to comment
Share on other sites

appsgeyzer

μπορεις να φτιαξεις blog στο wordpress(οχι μονο) και μετα να κανεις την εφαρμογη με το appsgeyzer μολις ανοιγει να βγαινει στο blog σου (μπορεις να το κανεις με οποιονδηποτε ιστοτοπο αλλα και με πανω απο εναν )το προβλημα ειναι οτι κοστιζει να βαλεις εφαρμογες στο google play

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.