Jump to content



Τελικά άρπαξε η κάρτα γραφικών ή όχι;


giannis-21

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες , πήρα ένα λαπτοπάκι 30 ευρώ χωρίς δίσκο . Ε του βάζω ένα δίσκο και βάζω windows. Έπειτα λέω δεν του ρίχνω και ένα καθάρισμα.. Το ανοίγω λοιπόν αφαιρώ την ξεραμένη πάστα απο cpu και την υπερβολικά μεγάλη ποσότητα που είχε η vga. Βάζω καινούρια και το ανπίγω. Ξαφνικά μου κάνει κάτι νούμερα η οθόνη με πράσινα άσπρα , γραμμές κάθετες κλπ για 2 δευτερόλεπτα και μετά δείχνει κανονικά. Μετά από 3 λεπτά το ξανακάνει και το κλείνω αμέσως.

Το ανοίγω ξανά και βλέπω ότι η ψύκτρα δεν πατάει στην vga( μαλλον για αυτό ο προηγούμενος είχε βάλει υπερβολικά πολύ πάστα). Το καθαρίζω και βάζω αυτό το υλικό σαν 'τσιχλα' απο ένα άλλο spare laptop και ακουμπούσε μια χαρά. το ξανανοιγω αλλά πάλι το ίδιο.

Άρπαξε η vga προφανώς;;

Link to comment
Share on other sites

η cpu παιζει ειναι 70... και έβαλα artic silver αφού το καθάρισα. Gpu δεν μπορώ να δώ στο gpuz δεν δείχνει. το λαπτοπ είναι αυτο Acer Aspire 5536 Overheating - BusiFix Computers

Για να δώσω μια πιο καλή περιγραφή , η οθόνη ασπρίζει κάνοντας χιόνια και επανέρχεται δείχνοντας κανονικά. μετά πάλι το ίδιο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.