Jump to content



ΙP Camera + Hardware


pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Παιδες μπορειτε να μου προτεινετε μια καλη 720p Ip Camera, value for money αλλα αν υπαρχει καποια αλλη με λιγα παραπανω λεφτα Why not... θελω να την βαλω στο εξοχικο μου απλα για να βλεπω θεα! Επισης λεει για pc μονιμα ανοιχτο να βαλω AMD Llano, για Α6-3650 σκεφτομαι...

Καθε ιδεα και προταση ευπροσδεκτη!

Link to comment
Share on other sites

Έχω [ame=http://www.amazon.co.uk/dp/B00CW94KC6/ref=pe_385721_37038051_pe_217191_31005151_3p_M3T1_dp_1]αυτήν [/ame] και μια generic 720p που πήρα από το ebay. Πάνω κάτω ίδιες είναι, ίσως λίγο καλύτερη η Vstarcam. Το software της ειναι μια χαρά όπως και το app για το iPhone. Έχει και motion alarm, αλλά αν την βάλεις να κοιτάει απέξω κι έχει αέρα θα σου έρχεται ολη την ωρα ειδοποίηση. Α επίσης έχει και night vision, αλλά αν είναι πίσω από παράθυρο δε θα βλέπεις τίποτα μιας και το IR θα αντανακλάται στο τζάμι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.