morfeus Posted September 29, 2004 #1 Share Posted September 29, 2004 Θέλω να αγοράσω το γνωστό TAGAN480. Το μόνο που με χαλάει σε αυτό το τροφοδοτικό είναιο αντάπτορας που έχει για ATX μητρική.Σκέφτηκα λοιπόν να βγάλω το πλαστικό clip από το BTX καλώδιο και να βάλω ένα clip από ATX καλώδιο. Γίνεται κάτι τέτοιο; Λογικά πρέπει να γίνεται. Το έχει δοκιμάσει κανείς;Επίσης έχω ακούσει ότι μπορείς να κουμπώσεις κατευθείαν το BTX καλώδιο στην ATX μητρικη. Ισχύει κατι τέτοιο; Το έχει κάνει κανείς;Οποιαδήποτε ιδέα ή πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Posted September 29, 2004 #2 Share Posted September 29, 2004 Νομιζω οτι μεσα στη συσκευασια εχει και μετατροπεα για μητρικες ΑΤΧ,απλα το βαζεις απο πανω απο το ΒΤΧ και οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Posted September 29, 2004 #3 Share Posted September 29, 2004 νομίζω ότι αυτό είναι που ΔΕΝ θέλει να κάνειτώρα γιατί, μην με ρωτήσεις (αν κατάλαβα καλά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Posted September 29, 2004 #4 Share Posted September 29, 2004 Mαλλον για να γλυτωσει απο το καλωδιομανι....!Μπαινει κ το BTX κανονικοτατα στο ΑΤΧ.απλα αφηνεις τα πινς που περισσευουν απ εξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayman144 Posted September 29, 2004 #5 Share Posted September 29, 2004 μαλλον απο εκει που θα το παρεις θα πρεπει να γνωριζουν:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeus Posted September 29, 2004 Author #6 Share Posted September 29, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Mαλλον για να γλυτωσει απο το καλωδιομανι....!Μπαινει κ το BTX κανονικοτατα στο ΑΤΧ.απλα αφηνεις τα πινς που περισσευουν απ εξω Είσαι σίγουρος γι'αυτο; θέλω να πω, το έχεις κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Posted September 29, 2004 #7 Share Posted September 29, 2004 Το έχω κάνει εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeus Posted September 29, 2004 Author #8 Share Posted September 29, 2004 ΟΚ. Όταν θα το πάρω θα το δοκιμάσω. thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Posted September 29, 2004 #9 Share Posted September 29, 2004 Τπτ βρε Aν θυμαμαι καλα αφηνεις εκτως την μερια με τα πορτοκαλι καλωδια. Οι Ταgan-ο-κατοχοι ας το επιβεβαιωσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.