Jump to content

Συνθεση Πισι μεχρι 900 ευρα

painkiller44

Recommended Posts

Παιζουν και κατι 670 @240Ε ..αλλα με φοβιζουν λιγακι :p..ειναι και απο visionstudio οι συγκεκριμενες.

τι εννοείς αν επιτρέπεται? έχουν γίνει αναξιόπιστοι αυτοί? γιατι σκέφτομαι να πάρω διαφορα πράματα και πριν 3 χρόνια είχα ψωνήσει απο κει...

Ας μεινουμε στο οτι απλα εχω τις αμφιβολιες μου για το αν οι τιμες αυτες που ειδα ειναι για τις 670 .

~250€ οταν παιζουν στα ~350€ ακομα και σωστες να ειναι οι τιμες...απλα δε μου κολλαει καλα.

am3+ ειναι ο επεξεργαστης am3 ειναι mobo τι παιζει ;

AMD FX 6300 3.5 GHz Six Core Socket AM3+ 95W Box (FD6300WMHKBOX)

Gigabyte Socket AM3+ GA-970A-UD3 GLan Audio Raid

και γιατι καρτα απο xfx ?

?????

επισης τ τροφοδοτικο αρκει ;

Υπεραρκει!

επειδη η καρτα λεει 500watt και ο επεξεργαστης 95 η δεν εχει καμια σχεση αυτο δηλαδη δεν προστιθενται :tw::tw: ?

xfx απο τι διαβασα στο νετ δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα ισχυει ;

επειδη η καρτα λεει 500watt και ο επεξεργαστης 95 η δεν εχει καμια σχεση αυτο δηλαδη δεν προστιθενται :tw::tw: ?

xfx απο τι διαβασα στο νετ δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα ισχυει ;

500W = προτεινομενο τροφοδοτικο γι αυτη την καρτα!

Εχω το ιδιο τροφοδοτικο στο συστημα της υπογραφης. Για ενα φεγγαρι ειχα πανω στο μηχανημα καρτα HD7950 και ηταν ολα ΟΚ!

XFX 550W: 80+ Bronze, 5 χρονια εγγυηση, Seasonic OEM.

Στο προτεινω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.