Jump to content

nec 3500a

Recommended Posts

Ωπ.. τί τιμή πέταξε το Πλαίσιο; Εδώ Θεσσαλονίκη ο Ματσούκας που το έχει πιο φτηνά είναι στα 93.21 τελική. Κινέζικα; How knows? Όταν μαζευτούν τα λεφτά μάλλον θα το χτυπήσουμε.

Το πλαίσιο λέει ότι δεν γράφε dl και το ram λέει ότι γράφει τι στέκει δεν μένω Αθήνα και ψάχνω την καλύτερη οικονομική λύση για να το προμηθευτώ

δες εδώ

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=904&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=221241&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Καλός ήρθες στην παρέα μας και ευχαριστώ για την βοήθεια

Αρχική απάντηση από noname

Για όλους τους φίλους και εχθρούς που έχουν κάποιες απορίες

σχετικά με DVD recorder μπορούν να ρίχνουν μια ματιά ε δ ώ

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Φίλος

Το μονο ακυρο με αυτο το drive ειναι οτι τα ΤΥ τα 4αρια ΔΕΝ τα γραφει 8χ οπως το 2500...Εγω το πηρα 86 ευρω τελικη παντως σημερα.Επεσε μαλλον παλι

Αρχική απάντηση από icy20

Το μονο ακυρο με αυτο το drive ειναι οτι τα ΤΥ τα 4αρια ΔΕΝ τα γραφει 8χ οπως το 2500...Εγω το πηρα 86 ευρω τελικη παντως σημερα.Επεσε μαλλον παλι

εχω την εντυπωση οτι ακομα και το 2500 με το εργοστασιακο fw δεν τα γραφει 8χ - μπορει να κανω λαθος ομως δεν θυμαμαι σιγουρα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.