Jump to content



Υψηλές θερμοκρασίες σε fx 8350


raziel1416003174

Recommended Posts

Καλησπέρα στην κοινότητα,μόλις χθές εγκατέστησα τον εν λόγο επεξεργαστή και οι θεμοκρασίες ανένηκαν κατακόρυφα.

Πριν από αυτόν είχα τον phenom x6 και ρολάριζε απροβλημάτιστα το pc με έναν ανεμιστήρα 12α΄ρι στην πίσω πλευρά του κουτιού με max σε full load μετά από ώρες τους 54-55 βαθμούς.

Ο οχταπύρηνος όμως δεν μας τα λέει καλά,μετά από καθαρή εγκατάσταση των windows και αφού δούλεψε μία μέρα χωρίς να τρέξουν παιχνίδια μόλις έπαιξα το πρώτο στο 10λεπτο πάγωσε και οτυ έριξα reset.Μπήκα αμέσως στο bios και είδα 73 βαθμούς στη cpu και 52 χώρου.Αμέσως σύνδεσα και τον 12άρι στο μπροστινό μέρος του κουτιού.Μετά από 20λεπτο gaming πάλι οι ίδιες θερμοκρασίες αφού κόλλησε το pc.Έπιασα και το πάνω μέρος του κουτιού και ζεματούσε.

Η ψύκτρα μου είναι και με τους 2 επεξεργαστές η Hyper 212 EVO της coolemaster.

H πάστα έχει απλωθεί σωστά.Βγαίνουν όντως τόσο ζεστοί ή εγώ έχω κάποιο πρόβλημα?Μήπως πρέπει να πάρω καλύτερη ψύκτρα?

Link to comment
Share on other sites

Ξανακοιτα αν εχει κατσει σωστα το cpu σου!Μετα πας στο bios κλινεις το turbo mode, c6.Βαλε χειροκινητα το multi σου στην σιχνοτητα που πρεπει! Τι Motherboard εχεις?

4 φορές μπήκε ο 3850 και άλλες τόσες ο 6πύρηνος χωρίς να πειραχτεί κάποια ρύθμιση στη μητρική,ο6άρης τρέχει μια χαρά ο 3850 καίγεται στα 80αριαΗ μητρική είναι η gigabyte GA-990XA-UD3.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.