Jump to content



Μπάσο σε stereo με 5.1 headphones


z3et

Recommended Posts

Λεπόοον (ντεπόοον). Εχω τα Speedlink Medusa 5.1 (με τα 4 mini-jacks οχι την USB εκδοση) οποτε ειναι true 5.1, οχι με software. Σε ταινιες/games (οπου ειμαι με 5.1 ηχο) το αποτελεσμα ειναι superb και το μπασο τους πραγματικα τα σπαει (νιωθω πως ειμαι σε σινεμα ωρες-ωρες). Απο στερεο πηγες ομως (aka μουσικη), λειτουργουν μονο οι front οδηγοι και τα center/rear/bass καναλια ειναι off, λογικο. Δεν βγαζουν καθολου ηχο (εχει controller πανω που ρυθμιζω την ενταση του καθε καναλιου οσο θελω).

Αυτο που θελω να πετυχω εγω ομως οταν ακουω μουσικη, ειναι μαζι με τo front καναλι να λειτουργει και το bass, οπως οταν εχουμε 2.1 ηχεια. Τα ακουστικα ειναι πανω σε μια Creative Audigy Something και εχω τα 8αρια Windows (οποτε λυσεις για Vista και 7 θα λειτουργησουν και σε εμενα φανταζομαι). Για ριχτε κανα φωτακι γιατι εφαγα ολη την μερα σημερα στο ψαξιμο και δεν βρηκα κατι καλο (υγ: δηλαδη βρηκα κατι πολυ σχετικο αλλα δεν ειχε καμια οδηγια για την επιλυση του θεματος και περιμενω απαντηση... που μπορει ποτε να μην ερθει).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.