Jump to content



Samsung ή Philips?


himan83gr

Recommended Posts

Γεια σας,

Σκοπεύω να αγοράσω τηλεόραση και είμαι ανάμεσα σε δυο μοντέλα, ένα της Samsung και ένα της Philips. Με ενδιαφέρει κυρίως η σύγκριση ποιότητας εικόνας. Αν κάποιος από σας έχει στην κατοχή του τέτοια μοντέλα ή παρόμοια, μπορείτε να μοιραστείτε την άποψη σας; Οι τεχνολογίες που διαθέτει η καθεμία είναι κατανοητό ότι διαφέρουν, εμένα με ενδιαφέρει όμως στο σύνολο, το τελικό αποτέλεσμα της εικόνας και η εμπειρία(βλέπε ambilight). Το smart κομμάτι δεν με ενδιαφέρει ιδιαιτέρα, τουλάχιστον όχι ακόμα . Και γενικά ποια είναι η γνώμη σας για τις υλοποιήσεις της κάθε εταιρίας; Τα μοντέλα είναι τα παρακάτω:

samsung UE32F6100AW - ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ | SAMSUNG

philips 32PFL5008T/12 Philips 5000 series Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση 3D Smart LED 32PFL5008T Easy 3D DVB-T/T2/C 81 εκ. (32") με Ambilight 2 πλευρών και Pixel Plus HD - Philips Support

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.