Jump to content

POP3

Snake

Recommended Posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εγγραφή νέων χρηστών έχει απενεργοποιηθεί λόγω αναβάθμισης.

Για σχόλια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Έτσι μου λέει το freemail.Κανένα άλλο?

Μπορείτε να μου πείτε τον Διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας(POP3) και τον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας(SMTP) του yahoo?Το θέλω για να πάιρνω τα μυνήματα μου από το outlook.

Αρχική απάντηση από Snake

Μπορείτε να μου πείτε τον Διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας(POP3) και τον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας(SMTP) του yahoo?Το θέλω για να πάιρνω τα μυνήματα μου από το outlook.

Αν δεν κανω λαθος το yahoo δεν δινει τετοιες δυνατοτητες, μονο webinterface εχει, αλλα μπορεις να παιξεις με αυτα

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=53174&sid=aa4a5387273d4078124944187e0ea903

Το yahoo.gr σου δίνει pop3access αν δηλώσεις συμετοχή στα διαφημιστικά τους.Εγώ δήλωσα κάνα χρόνο τώρα και δε μου έχουν στείλει ακόμα η τίποτα.Και υπάρχει και κόλπο να έχεις και pop3 και τα 100 μεγα του yahoo.com.

Αν θυμάμαι pop.mail.yahoo.com

Καλησπέρα,

Αν θέλετε παιδια, ρίξτε μία ματιά και στο www.ebox.gr. Είναι μία προσπάθεια που συντηρώ εδώ και 1,5 χρόνια περίπου και μέσα στα άλλα παρέχει και POP3 που θέλει ο φίλος μας.

Καλησπέρα,

Μπορείς να επιλέξεις το Simple template, ωστε να μην φορτώνει φοβερά γραφικά και να κάνεις τη δουλειά σου γρηγορότερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.