Jump to content



Αγορά τροφοδοτικού


maou28

Recommended Posts

Υπάρχουν αρκετές επιλογές για 'καλά' τροφοδοτικά.

Από κατανάλωση το τροφοδοτικό σου αρκεί απλά η κακή του ποιότητα είναι επίφοβη για την (μακροπρόθεσμη) καλή του λειτουργία.

Θα σου πρότεινα το Coolermaster 450 GX στα 45 περίπου ευρώ το οποίο θα σου κρατήσει σε μελλοντική αναβάθμιση με όχι εξαιρετικά ενεργοβόρα κάρτα γραφικών ή το 550άρι XFX στα περίπου 60 αν κάποια στιγμή θες να κάνεις O/C και να αλλάξεις το σύστημα.

Τα προαναφερθέντα έχουν 5 χρόνια εγγύηση.

Το emoticon μη σε νοιάζει μπαίνει πάντα με του χαρακτήρες ':' και 'p'.

Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω να μπορέσω να δω αυτό που θα μου απαντήσεις γιατί με χίλια ζόρια μου ανοίγει ο υπολογιστής και πρώτη φορά μου εμφάνισε ένα μήνυμα που έλεγε Bios Recovering έκανε μια διαδικασία από μόνο του έγινε επανεκκίνηση και μετά άνοιξε, μήπως είναι κακό σημάδι αυτό;

Link to comment
Share on other sites

Τα Corsair κυκλοφορούν πολύ γιατί εκτός από καλά τροφοδοτικά έχουν καλό aftersales και τα έχουν οι μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων οπότε λογικό να τα έχει αγοράσει και αρκετός κόσμος μιας και έχει μοντέλα σε κάθε κατηγορία και σε σχετικά καλές τιμές.

Η Thermaltake είχε βγάλει και κάτι μουφοσειρές, κυρίως παλαιότερα ενώ η Enermax είναι σταθερή αξία αλλά πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη για να αγοράσεις ακόμα και φθηνό μοντέλο.

Όλα αυτά βέβαια είναι πληροφοριακά. Σημασία έχει ποιό ακριβώς μοντέλο θα πάρεις. Όλες οι προαναφερθείσες εταιρίες έχουν 'καλά' τροφοδοτικά.

Τα XFX είναι κατασκευής Seasonic που θεωρείται από τις καλύτερες εταιρίες κατασκευής συν τα 5 χρόνια εγγύηση. Δες και ένα review.

Μπορείς να κατατοπιστείς πολύ εύκολα με το θέμα κοιτάζοντας και τα reviews του forum.

Link to comment
Share on other sites

Έκανα μια έρευνα τιμών και όντως τα Enermax είναι λίγο τσιμπημένα μάλλον είναι και πολύ καλά, θα έχω υπ'όψιν μου όλα όσα μου είπες μου έδωσες πολύ καλές πληροφορίες και σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.

Link to comment
Share on other sites

Γενικά δες με τα οικονομικά σου σε ποιά μοντέλα μπορείς να πας (ή αυτά που ίσως σου προτείνουν) και κοίτα review στο internet ( jonnyguru, thelab, techpowerup) για να έχεις και μια πιο σφαιρική άποψη.

Να σαι καλά, καλές αγορές.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.