Jump to content

A7V880 + 2200???????HELP!!!!

konilio

Recommended Posts

Αγορασα αποψε μια μητρικη ASUS A7V880 και εβαλα επανω τον 2200+. Το προβλημα ειναι οτι τον βλεπει σαν 1500+. Το fsb δεν φταιει σιγουρα γιατι το ελεγξα. Εχω κανει και το τελευταιο bios update. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Ενταξει, το βρηκα το προβλημα και πλεον τον εχω στριμωξει οπως φαινεται. Τον πηγα και στα 2160 αλλα δεν ηταν σταθερος και ζεσταινοταν και πολυ

post-1642-1416071290,7643_thumb.jpg

κλειδωνει το agp αυτη ε?? για λεγε εντυπωσεις....εχει κατακλησει το force 2 την αγορα,αργησε και η via να λοκαρει τα agp και δεν το ειδαμε το 880....για λεγε πως παει?? ανεβαινει ?ρευματα δινει? απο μπιος τι επιλογες εχεις γενικα?κατεβασε καμια εικονα να το δουμε

Εχω παθει πλακα με τη σταθεροτητα της. Το agp κλειδωνει, και γι'αυτο αλλωστε ανεβηκα και τοσο (ειναι γνωστο ποσο δυστροπος ειναι ο 2200+ thoroughbredA). Οταν ειχα συγχρονη λειτουργια κολλουσε στα 2106 που το εχω τωρα. Το bios ειναι το γνωστο φιλικο της VIA. Κι εμενα μου την εχει δωσει ο χαμος που γινεται με την nforce2. Στον επεξεργαστη δινει μεχρι 1.95 στις μνημες 2.85 και στην agp 1.8. Το fsb αν δεν κανω λαθος παει μεχρι 227 και ο πολλαπλασιαστης 22.5. Η μονη ενσταση ειναι οτι δειχνει λαθος θερμοκρασια κουτιου, πανω απο 40 βαθμους συνέχεια.

λιγο ακομα ρευμα στις μνημες να εδινε ....λοιπον περιμενουμε bench και γενικα επιδοσεις....ανεβασε να δουμε τι λεει μπας και ξεκολλησουμε τα nforce

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.