marouli Posted October 4, 2004 #1 Share Posted October 4, 2004 ειδα σε προηγουμενο ποστ οτι οι συγκεκριμενοι δισκοι κανουν θορυβο!ειναι ανεκτος η οχι?σκεφτομαι να παρω 2 στα 36 γιγα,να κανω συστοιχια raid,αλλα ο παραγοντας θορυβος ειναι ανασταλτικος...δηλαδη τοσο ασχημα ειναι?εχει κανενας κανει κατι παρομοιο να μου πει εντυπωσεις?(θα εχω και εναν τριτο σκληρο 120 γιγα για βλακειες,αλλα τους raptor τους θελω μαζι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted October 4, 2004 #2 Share Posted October 4, 2004 Καλώς ήλθες, αρκετοί έχουμε raptor και ναι μεν ακούγονται, αλλά όχι τόσο ώστε να πεις δεν τους παίρνω γιατί χαλάνε τον κόσμο.... Ο θόρυβος είναι ανεκτός, αν δε έχεις και 3-4 ανεμιστήρια μέσα στο κουτί, δεν θα σε ενοχλήσουν καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted October 4, 2004 #3 Share Posted October 4, 2004 Εμένα ο 74άρης δεν κάνει κάνει ιδιαίτερο θόρυβο το μοτέρ, μόνο κατα το read/write κάνει , σε αντίθεση με seagate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marouli Posted October 4, 2004 Author #4 Share Posted October 4, 2004 ευχαριστω πολυ για την πολυ γρηγορη και κατατοπιστικη απαντηση!καλως σας βρηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Posted October 6, 2004 #5 Share Posted October 6, 2004 Σιγα τον θορυβο ρε παιδια.Να μου πεις αφου εχω δυο delta 8αρια στο pc και ακουγεται στο σπιτι του γειτονα που να ακουστει θορυβος απο τους δισκους!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.