Jump to content

PC Τhermal sensors

Zarras

Recommended Posts

Γνωριζει κανεις μαγαζι στην αθηνα 'η καποιο αλλο online που να εχει thermal sensors για pc?

σαν τους ...κλασικους που χρησιμοποιουνται απο το aerogte και ολα τα συναφη fan/temp controllers/monitors?

εχω φαει το google αλλα δεν βρηκα κατι.

Thank you....

Κοίτα αυτούς

Έχω πάρει 2 και εκτός ότι είναι πάμφθηνοι, είναι και φοβεροί. Με μπλε backlight και μεγάλα ψηφία και μετράνε και καλά.

Περίπου 40 πόντους καλώδιο ο σένσορας και τροφοδοτούνται από το psu σου, χωρίς να σου τρώνε και το molex.

Τα θεωρώ ’ριστη αγορά:T:

Σόρρυ δεν σε πρόλαβα. Εγώ τους πήρα από εκεί που σου έδωσα το λινκ στην τιμή που έγραφε εκεί. Δεν ήξερα αν τους έχει το HAC. Πόσο τους πήρες εσύ;

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...

μια γρήγορη ερωτησουλα. Sensors CPU,VGA kai HDD που ακριβώς πρέπει να τοποθετηθούν? Ακριβώς μεταξύ cpu και block ή heatsink? ή αλλού; και με τι "κολλάνε" ?

για hdd βαλτο απλως επανω με λιγο ταινια και ειναι οκ

για πυρηνες, γενικως ειτε cpu ειτε gpu, το ιδεωδες θα ηταν να κολλαει επανω, αλλα φυσικα αυτο θα εμποδιζε το μπλοκ 'η ψυκτρα να πατησει πανω του...Οποτε τα βαζεις οσο πιο κοντα γινεται στον πυρηνα, συνηθως πανω στο μπλοκ/ψυκτρα 'η μεταξυ τους (αν δημιουργουν κενο).

Εγω τα κολλαω συνηθως με ενα κομματακι ταινια... αλλα εχουν υπαρξει και φορες που εχει παιξει και logo ξερα πανω του...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.