chriscoolermaster Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2013 Γεια σας παιδια ελπιζω να μην σας κουρασω μπαινω καρευθιαν στο θεμα..Εχω γραψει τα windows σε dvd για Format οταν βαζω το δισκακι και παει να ανοιξει ο υπολογιστεις ο δισκος στο driver κανει πολυ δυνατο θορυβο λες και προσπαθει να το διαβασει αλλα δεντο διαβαζει τελικα ...και δεν μου βγαζει να πατησω οποιοδηποτε κουμπι για να γινει το φορματ ..εχω ξανακανει στο παρελθον φορματ πολλες φορες και δεν ειχα προβλημα να συμπληρωσω οτι ελεγξα το bios Και η πρωτη συσκευη για boot ειναι απο το cd drive κανονικακαι επισης εγραψα 5 φορες περιπου το :help1:dvd γιατι ελεγα μηπως φταινε τα dvd αλλα οχι παρακαλω οποιος ξερει ας με βοηθησει προσπαθω πολλες μερες και δεν μπορεσα να το φτιαξω ευχαριστω για τον χρονο σας
djuan1988 Νοέμβριος 6, 2013 #2 Νοέμβριος 6, 2013 Ποια windows προσπαθείς να περάσεις;Αν είναι τα 7 ή τα 8 και έχεις διαθέσιμο flashάκι δοκίμασε αυτόMicrosoft Store
YDinopoulos Νοέμβριος 6, 2013 #4 Νοέμβριος 6, 2013 Υποθετω μιλαμε για αυθεντικα Windows ?Μου εχει ξανατυχει να κολαει στο ιδιο σημειο, να αλλαζω το DVDRW και να δουλευει μετα μια χαρα !
chriscoolermaster Νοέμβριος 6, 2013 Author #5 Νοέμβριος 6, 2013 Υποθετω μιλαμε για αυθεντικα Windows ?Μου εχει ξανατυχει να κολαει στο ιδιο σημειο, να αλλαζω το DVDRW και να δουλευει μετα μια χαρα !δεν ειναι τα αυθεντικα φιλε
YDinopoulos Νοέμβριος 6, 2013 #6 Νοέμβριος 6, 2013 Σε αυτην την περιτπωση το θεμα κλειδωνει μιας και απαγορευονται συζητησεις περι παρανομου λειτουργικου. Ευχαριστω για την κατανοηση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.