Jump to content

djuan1988

Premium Members
  • Posts

    51
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About djuan1988

  • Γενέθλια 04/02/1985

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Φαρμακοποιός

Πρόσφατοι Επισκέπτες

706 Εμφανίσεις προφίλ

djuan1988's Achievements

  1. djuan1988

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Χρόνια πολλά σε όλους! Καλή χρονιά να έχουμε!
  2. Μπορείς να ορίσεις ένα shortcut για να κάνει εισαγωγή τους κωδικούς. Έχει κάποιον default συνδυασμό (δε θυμάμαι ποιον), προσωπικά έβαλα το alt+shift+L. Γενικά τώρα, έκανα τη μετάβαση σε ελάχιστα λεπτά, πλήρωσα και το premium, 8€/έτος πρακτικά δεν είναι τίποτα.
  3. djuan1988

    [Case Review]Corsair iCUE 4000X RGB Mid-Tower PC Case

    Αισθητικά το βαρέθηκα είναι η αλήθεια και μου λείπει και μια usb c στο μπροστινό μέρος. Οποιαδήποτε υδρόψυξη πρακτικά, δεν έχω κάνει έρευνα αγοράς ακόμη, λογικά κάτι σε Corsair για να ταιριάζει το καγκουροrgb με τα υπόλοιπο hardware που έχω. Δεν χωράει στο επάνω μέρος και στο μπροστινό μέρος είναι οριακή η κατάσταση με την Sapphire Nitro+ Vega 64 που έχω.
  4. djuan1988

    [Case Review]Corsair iCUE 4000X RGB Mid-Tower PC Case

    Θέλω να αλλάξω το Corsair 400C που έχω από το 2016 για να πάρω κάτι περισσότερο ευρύχωρο να χωράει και υδρόψυξη. Από ότι βλέπω, τουλάχιστον το gpu clearance είναι μικρότερο από το δικό μου. Αξίζει η αλλαγή;
  5. djuan1988

    Broadlink RM MINI 3 - Universal WIFI IR Remote

    Εμένα με εκνευρίζει το integration με το Google Assistant και την Alexa. Με το πρώτο πρέπει να φτιάξεις scenes για να μπορέσεις με φωνητικές εντολές να ελέγξεις τις συσκευές σου και δεν μπορείς απλά να πεις Turn off the Samsung TV(Φωνή-->Google Assistant-->RM Mini 3--> Συσκευή). Στην Alexa δε, αν έχεις αγοράσει την international edition της συσκευής (αυτή που αφήνει δηλαδή το amazon να στείλεις στη χώρα μας) δεν υπάρχει στο store το ihc eu, γιατί η έκδοση είναι αμερικανική. Πρέπει να μιλήσεις με το support τους και να σου αλλάξουν region στη συσκευή σε De ή UK.
  6. Καλό ταξίδι να έχετε. Πήγα πέρυσι Νέα Υόρκη και Μαϊάμι. Τελικά με τι θα πετάξετε; Απευθείας ή μέσω Τουρκίας; Το road trip σας μου φαίνεται λίγο κουραστικό να πω την αλήθεια, κυρίως γιατί οι μέρες είναι ελάχιστες.
  7. djuan1988

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Εγώ είμαι αυτός, σε εμένα είχες στείλει PM [emoji23] [emoji23]
  8. djuan1988

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Με τα 277€ που κοστίζει στο mindfactory η black gtr, νομίζω δεν υπάρχει λόγος να πάει κάποιος σε άλλη υλοποίηση της 480. Εκτός βέβαια αν υπάρχουν αισθητικοί λόγοι.
  9. djuan1988

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Δε νομίζω να τραβάει 200. Η δική μου XFX 480 GTR Black τραβάει περίπου 120-135 Watt σε stock κατάσταση full load.
  10. djuan1988

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά και από εμένα!
  11. djuan1988

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Από caseking είναι 309€ η μία + 20€ μεταφορικά με UPS (παράδοση σε 5-6 εργάσιμες) και Paypal. Πρέπει να είναι στα 305€ αυτή τη στιγμή στο ίδιο κατάστημα. Η απλή gtr είναι ακόμη φθηνότερη. Επίσης να γράψω για όσους ενδιαφέρονται ότι το led είναι rgb, παρόλο που βγάζει μόνο λευκό χρώμα προς το παρόν και λογικά η xfx θα βγάλει κάποιο tool για τον έλεγχό του αργότερα.
  12. djuan1988

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Σήμερα παρέλαβα, ωραία ποιότητα κατασκευής και γομάρι η κάρτα
  13. djuan1988

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Για το mindfactory και computeruniverse υπάρχουν γνώμες για το rma τους; Για το mindfactory διάβασα θετικά σχόλια, αλλά είναι σχετικά παλιά, από το 2014 (πληρώνουν και τα μεταφορικά επιστροφής). Η XFX κάνει RMA απευθείας με τον τελικό πελάτη όπως πχ η EVGA; Έχω αγοράσει την XFX 480 GTR Black από το αγγλικό amazon στις 19 Αυγούστου και σήμερα μου έβγαλε ότι θα την κάνουν dispatch στις 24 Οκτωβρίου.
  14. djuan1988

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Πήγα τώρα να αγοράσω τη Sapphire 480 8gb Nitro+ από το Amazon και ανέβηκε 10 λίρες!! Πόση γκαντεμιά;
  15. djuan1988

    Οι αγορές μας..!!

    Εντάξει οι προσωπικές μας εμπειρίες δεν είναι ο κανόνας, ούτε η πραγματικότητα. Είχα χρόνια να ασχοληθώ σοβαρά με το PC hardware και δεν είχα εικόνα της αγοράς. Έκατσα έψαξα, διάβασα αρκετά και ρώτησα σε "διπλανό" ελληνικό φόρουμ. Και εκεί μου είπαν έμπειρα άτομα να πάρω asrock, αλλά τελικά δεν το τόλμησα, διότι διάβασα κάποια περίεργα πράγματα για πολλές doa μητρικές. Πάντως, πράγματι, φαίνονται vfm και έχουν περισσότερα χαρακτηριστικά σε σχέση με τις μητρικές των άλλων εταιρειών στα ίδια χρήματα. Αν άλλαζα κάτι στη σύνθεσή μου, αυτό θα ήταν μόνο η μητρική, χωρίς βέβαια να λέω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτή που πήρα ήδη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.