Jump to content



[!] Υπαίτιο Hardware - Laptop σβήνει κατά την διάρκεια του Boot.


c0rpse_grinder

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, χρειαζομαι την βοηθεια σας.

Προσφατα αλλαχτηκε η παστα σε επεξεργαστη και καρτα γραφικων σε ενα HP Pavilion G62 το οποιο εκλεινε απο υπερβολικη θερμοκρασια. Επειτα της αλλαγης ολα ρολοι.. θερμοκρασιες στους 40 βαθμους και ησυχο το heatsink fan.

Eπειτα απο μιας μερας χρηση, το λαπτοπ κλεινει κατα την διαρκεια του boot. Το θεμα ειναι πως για να γινει η διαδικασια της αλλαγης της παστας επρεπε να ξεχαρβαλωθει ΕΝΤΕΛΩΣ το λαπτοπ. Ακολουθηθηκε αυτη η διαδικασια: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=hjWigVytxYA]how to dismantle to fix components in HP G62. Tear down repair. - YouTube[/ame]

Other INFO: Το λαπτοπ εχει εντελως πεθαμενη μπαταρια, κατα την εκκινηση το αναφερει ως προβλημα και σου δινει την δυνατοτητα να συνεχισεις πατωντας Enter.

Aν το εκανε εξ'αρχης το προβλημα, θα ελεγα ναι, κατι δεν εχει συνδεθει σωστα, οποτε θα σκεφτομουν οτι η λυση θα ταν να λυθει και να ξανα-συναρμολογηθει εξ' αρχης. Αλλα τωρα? Τι μπορει να 'ναι?

edit: Απ'οσο το ψαξα οι συμβουλες ηταν ειτε να το βαλω να λειτουργησει διχως την μπαταρια πανω ειτε ενα απ'τα εξης:

1) Υπερβολικό σφίξιμο στις βίδες της ψύκτρας του επεξεργαστή.

2) Φανάκι προβληματικό.

3) Ψύκτρα που να μή πατάει σωστά σε επεξεργαστή ή chipset.

4)Το ότι είναι HP από μόνο του είναι λόγος ανησυχίας...

Λεω να το ξαναλυσω να τσεκαρω τι παιζει με το ανεμιστηρακι... Τι λετε?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.