Jump to content



Toshiba Satellite U300


Sitios

Recommended Posts

Σκέφτομαι να δώσω το laptop που φαίνεται στην υπογραφή μου, μήπως και μπορέσω να πάρω ένα Vaio Z 13άρι... Κύρια χαρακτηριστικά:

Monitor: 13.3" 1280x800

CPU: Intel C2D T7700@2.4GHz

RAM: 2x2GB DDR2 PC6400S

SSD: Plextor M5 Pro 128GB

VGA: Intel 965 Express Chipset

Battery: 9-cell

Lan: 10/100, DVDRW, Bluetooth, WiFi, Card Reader, Webcam 1.3MP

Η μπαταρία του επαρκεί για μία τρίωρη ταινία, το CPU έχει 4ΜΒ cache και ο SSD είναι αγορασμένος από eshop πριν περίπου ένα χρόνο και έχει ακόμα 4 χρόνια εγγύηση (υπάρχει το κουτί του και η απόδειξή του) (φθηνότερη τιμή skroutz = 122€)

Δίνεται όπως είναι με τον SSD και τον φορτιστή του (ίσως και κάποια τσάντα μεταφοράς αν μου περισσέψει) στα 300€ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ. Αν κάποιος το θέλει χωρίς τον SSD, τότε η τιμή του πέφτει στα 220€. Παρακάτω δεν πέφτει, οπότε παρακαλώ μην κάνετε παζάρια. Αν δε δωθεί σε αυτήν την τιμή θα το κρατήσω.

Να επισημάνω ότι στην τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνονται μεταφορικά, αλλά στέλνω παντού με όποιο τρόπο επιθυμεί ο αγοραστής, εφόσον φυσικά προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Δεκτός εννοείται και οποιοσδήποτε έλεγχος για όσους είναι Χανιά.

Από θέμα φερεγγυότητας, εδώ φαίνονται οι αξιολογήσεις μου σε διπλανό φόρουμ.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία της αγγελίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.