morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2004 Λοιπον μολις εστησα το pc της υπογραφης μου. Θελω να κανω καποια τεστ, μπορει καποιος να μου πει τι να κανω συγκεκριμενα? Κατασκευη-Αγορα απο spc(really thxn man) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 18, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Λοιπον αφου δε λεει κανεις κανω μονος μου καποια.Εκανα το metaBench που προτινει το pcmag. Τα παντα ειναι σε defaults εκτος απο τη μνημη που απο 200 την πηγα 203. Χρησιμοποιω το μισο μου δισκο και εχω πληρες πακετο norton antivirus. Το αναφερω για να δειξω οτι μπορουσαν να ειναι καλυτερα. Το παρακατω τεστ ειναι με το νορτον απενεργοποιημενο. Οταν ηταν ανοικτο εβγαλα περιπου 200 βαθμους παρακατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 18, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Πως μπορω να βγαλω καθαροτερη εικονα? Το εκανα με print screen και μετα το φωτογραφησα με την ψηφιακη μου γιατι το αρχειο ηταν μεγαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 απλά πάτα printscreen (για όλη την οθόνη) ή Alt+Printscreen για το πίνακα που έχει το focus μόνο. Copy paste σε ένα image editor και crop (αν χρειαστεί) resize την μεγαλύτερη διάσταση σε κάτω από 500pixels (και το paint καλό είναι για την δουλεία αλλά στο resize δεν έχει επιλογή να τηρήσει την αναλογία). Save as jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Οκτώβριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Πάνε στην ζωγραφική και από εκεί αποθήκευσέ το ως jpeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 18, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 καπως ετσι? Εχει κανει κανεις αλλος το τεστ για να δω αν μπορω να βελτιωσω κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 18, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 κάνε κλικ στο παράθυρο που θες και μετά alt + printscreenθα σου βγάλει μόνο το παράθυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Κατεβασε το PrintKey. πολυ απλο και κανει capture οτι εσυ του πεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 18, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Λοιπον εβγλα το paging files καθως διαβασα στη Microsoft οτι αν εχεις συστημα με 512 και πανω mb δε χρειαζεται να το χρησιμοποιεις. Ανεβηκε κιολας οταν το εβγαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Οκτώβριος 18, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Τα πιο γνωστά benchmarks είναι :1. SuperPI2. PcMark023. PcMark044. 3DMark01SE5. 3DMark036. 3DMark057. Sisoft Sandra 2004 SP28. PiFast9. AquaMark10. Όποιο παιχνίδι θες + FrapsΣίγουρα έχω ξεχάσει καποια, ας συμπληρώσει καποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 18, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Σε ευχαριστω θα τα ψαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.