Jump to content



GIGABYTE 780 ti


azazil1190

Recommended Posts

Πωλειται η παραπανω καρτα του τιτλου ειναι σε αριστη κατασταση αδουλευτη πραγματικα αγορασμενη 15/11/2013 απο Ελληνικο καταστημα (you.gr) με ολα της τα παρελκομενα εγγυηση κουτια και οτι ειχε το κουτι της.Εχει asiq quality 83.2% για οποιον την θελει για o/c.

H αγγελια εχει μπει και αλλου!Διορθωση σημερα ειδα τις τιμες που παιζουν Ελλαδα και ειμαι αναγκασμενος να ειμαι δικαιος και σωστος οποτε ΤΙΜΗ 600ε

bw3k.png

Link to comment
Share on other sites

Οχι αυτη η προσφορα ηταν μεσο internet εαν την αγοράσεις. Το εμαθα μόλις πηγα και την πηρα απο το κατάστημα.Το mouse συγκεκριμένα.Παιχνιδια δεν δινει η gigabyte μονο evga απο οσο ξέρω.Και οποιος εχει τον παραμικρο ενδιασμο σε αυτο που είπα μπορουμε να παμε μαζί στο καταστημα που την πηρα να ακουσει τα ιδια που σκουσα και εγω.φιλικα για να ειμαι δικαιος.

Link to comment
Share on other sites

Είναι πλεον προσφορα της nvidia γενικότερα πήρα και εγω στο you και μου είπαν πως με τον αριθμο απόδειξης και το ον/νυμο σου στέλνουν με e mail τους κωδικούς ρωτά και εσυ καλού κακού ίσως στα στείλουν ακόμα και τώρα δεν χάνεις κατι κρίμα γιατι ήταν πολυ καλο gaming mouse!!

Link to comment
Share on other sites

Θα παρω και εγω τηλ.αν ειναι στο καταστημα που την πηρα να μου πουν ακριβος.Παντος την μερα που πηγα για την καρτα τους λεω το mouse;και μου ειπαν οτι μονο εαν την παρεις απο το site μας ισχυει.Εγω ηθελα την καρτα εκεινη την ωρα οποτε δεν με νοιαζε το mouse

Kρατημενη εκτος φορουμ.Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.