Jump to content



EVGA 9800GTX


jimalexn

Recommended Posts

Αν μπορείς να την δώσεις 30€, πες μου να μιλήσω με ένα φιλαράκι μου να δω αν μπορεί να κανονίσετε συνάντηση... Είναι η απλή GTX όχι ή + έ? Για τροφοδοσία παίρνει 2 εξάπινα ή ένα?

Link to comment
Share on other sites

Περιμένω απάντηση από ένα άλλο παιδί... Όταν θα έχω νεότερα και είναι αρνητική η απάντηση, θα σκεφτώ την πρότασή σου και αν είναι ποστάρω εδώ και βλέπουμε αν μπορούμε να το κανονίσουμε... Thanks.

Link to comment
Share on other sites

συνενοησεις εδω...

δεν καταλαβες τι ειπα για την 260 : ειπα οτι σαφως ειναι ανωτερη σαν καρτα απο την 9800 και αν θελω να ξεφυγω στα χρηματα πανω απο τα 30 ή τα 40ε τοτε με 50ε βρισκω ανετα 260 και 280

Ποιο σημειο συναντησεις μπορουμε να ορισουμε?

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν ζητησα 50,και ξερω οτι η 260 ειναι καλυτερη,αλλα οχι και τιποτα τρελες διαφορες.να πουμε Αγ Παρασκευη.Για συνενοησεις λενε οι κανονισμοι με pm αν δεν κανω λαθος.να σου στειλω σε pm το τηλ για να κανονισουμε την ωρα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.