Jump to content



Mινι οδηγός για Litecoin/Feathercoin mining


hayabusa

Recommended Posts

Όταν σκέφτεστε να μπείτε σε τέτοια θέματα να σκέφτεστε οτι πάτε να ανταγωνιστείτε και άτομα που έχουν στήσει τέτοια πράματα:

The-Biggen-Super-Litecoin-Rig-mod-577x1024.jpg

69021294.jpg

η φωτο με τον υποσταθμο ρευματος που ειναι ? XD

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Βλέπω οτι στην συζήτηση παίζουν μόνο οι ati gpu.Κάρτες της nvidia σειρά 6 , 7 και titan δεν είναι καλές για την δουλεία αυτή;

Τι έχουν οι amd και είναι καλύτερες για τον σκοπό αυτό;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

αναθερμαινω το θεμα μιας και ενδιαφερομαι για ολα αυτα που διαβασα....με το συστημα της υπογραφης μου δεν νομιζω πως υπαρχει πιθανοτητα κερδους με την ΔΕΗ μου σε 1500kwh +νυχτυερινο+ κοινωνικο τιμολογιο ετσι? αν παρω 5-6 usb miners ομως? υπαρχει γενικα καποιος τροπος μεσω αυτου?

Link to comment
Share on other sites

Οχι φιλε μου. Το profitability ειναι χαμηλο αυτη την περιοδο για gpu mining. Με asic δεν ξερω ποτε θα καταφερεις να κανεις RoI μιας και η δυσκολια θα αυξηθει κατακορυφα. Δες το A2mini αν ενδιαφερεσαι το οποιο ειναι διαθεσιμο τωρα απο minereu.com.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

:/ Καλως ..απλα σκεφτομουν να μην δωσω μια περιουσια για Mining απλα να αρχισω σιγα σιγα και μετα να αναπτυχθω... δλδ να παρω 5-6 usb Και μετα να παρω αλλα 10 ξερω γω... καπως ετσι... δεν νομιζω πως μπορω να δωσω τοσα χιλιαρικα για mining hardware Οπως το a2mini

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.