meloszp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2014 Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν εχει αγορασει καποιος απ αυτο το site να μας πει γνωμες οσον αφορα την αξιοπιστια του και τι παιζει με τελωνεια,γιατι σκεφτομαι να αγορασω αυτο το smartphone THL W200 Free 8GB TF Card SmartPhone MTK6589T 1.5GHZ Android 4.2 With 5.0inch IPS screen 1280 x 720 pixels -To2c.comκαι επισης αν ειναι καποιος κατοχος αυτου τηλεφωνου να μας πει τη γνωμη του.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Ιανουάριος 11, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death Ιανουάριος 11, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 Φίλε μου έχω αγοράσει εγώ και περιμένω το πακέτο. Σε 10 μέρες το αναμένω. Από όλους έχω διαβάσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο. Να θυμάσαι να μην παραγγείλεις με DHL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Ιανουάριος 11, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 με τι αλλο δλδ μπορεισ να παραγγειλεις εκτος απο dhlκαι κατι αλλο εξοδα τελωνειου τα βαζουν στην παραγγελια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death Ιανουάριος 11, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 Με EMS και με απλό ταχυδρομείο. Με το πρώτο ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 2 βδομάδες ενώ με το δεύτερο ένα μήνας.Αν περάσει το πακέτο τελωνείο την πάτησες! Με DHL περνάει σίγουρα γι' αυτό και σου είπα να το αποφύγεις. Με τους άλλους δυο δεν περνάει σχεδόν ποτέ. Έχω κάνει πολλές παραγγελίες έτσι και δεν πέρασε καμία.Να τους αναφέρεις να βάλουν σαν αξία πακέτου τα 30 δολάρια και όχι την πραγματική τιμή του κινητού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.