Jump to content



Sempron


aliendna51

Recommended Posts

Έχουμε και λέμε.. Μου έδωσε ένας φίλος μου τον Sempron 2600+ του να τον δοκιμάσω στην Epox8RDA+ που έχω. Έχει κλειδωμένο multiplier. Μόνο 11 δέχεται.. :cry: Με default τάση πάει μέχρι 180 FSB. Για να φτάσει τα 200 θέλει 1,825V. Για παραπάνω ζητάει πολύ ρεύμα.. Από θερμοκρασίες καλά τα πάει όμως. 5-6 βαθμούς πιό κάτω απο τον AthlonXP2100+ που έχω. Ο οποίος έτρεχε στα 13x175 MHz με 1.775V. Για 200 ήθελε πάνω από 1,9V οπότε.. Θέλω λοιπόν να τον αλλάξω. Τι λέτε? Να πάρω κι εγώ Sempron μπας και πέσω σε καλό κομμάτι ή να ψάξω για κανα Barton? Αλλά που βρίσκει κανείς Barton την σήμερον ημέρα? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

συμφωνώ κοίτα στο Λάμπη για κανένα μεταχειρισμένο που είναι και ξεκλείδωτοι και δοκιμασμένοι... Για παράδειγμα ο 2400+ του φίλου Chroma πάει καλά, (στην πρόταση μου πρέπει να ληφθεί φυσικά υπόψη η φιλία μου με τον Chroma, oπότε κρίνε μόνος σου τι πρέπει να πράξεις, αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από DarkSaga

... αν και οποιοδήποε μπαρτόνιος πάει καλύτερα απο ατα που περιγράφεις και έχει και περισσότερη κασέ(η διπλή)

Καλα, οχι παντα. Ο Barton του Overclocked ειχε τη μιση L2 cache απο τους Sempron (128Kb)... :ρ

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 01:17]

Γνωμη μου.

Δοκιμασε τον CPU σε καμια πιο normal μητρικη γιατι σε μια τετεια δοκιμαζα

Βαρτον που με 1.65 πιγαινε 2300 σε DFI Lanparτy και σε αυτη για τα 2300 ηθελε 1..87

....αυτο που λες δεν μπορω να το πιστεψω.....σε μενα γινοταν ακριβως το αντιθετο ...και ειχα δοκιμασει 2 DFI ....το undervoltage του dfi εναι γνωστο πλεον.....εμενα ηθελε ο barton για 2500mhz sto dfi τσιτα δηλ 2 v.....και τωρα τον εχω στο 8RDA3+ στα 2480 με 1.875v.....τι να πεις.....:confused:

...τεσπα και γω θα σου ελεγα για Λαμπη....;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.