Prodromos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2014 παιδια εχω εναν hitachi TS5SAA320 320αρη ο οποιος ειναι πληρως λειτουργηκος εκτος απο το οτι οταν τον συνδεω ο υπολογιστης μου απο τα 20 δευτερολεπτα που κανει να ανοιξει τα windows καινει 3-4 λεπτα... μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το προβλημα και αν ειναι επισκευασημο ?:help1:σπαω το κεφαλι μου 2 μηνες τωρα και δν μπορω να βρω λυση
nucleus Ιανουάριος 23, 2014 #2 Ιανουάριος 23, 2014 Δοκίμασες με άλλο SATA καλώδιο δεδομένων?Δοκίμασες σε διαφορετική SATA port στην μητρική σου?Κοίταξες το event viewer των windows αν αναφέρει λάθη όταν τον συνδέεις πάνω?Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring και ανέβασε screenshot εδώ.
Prodromos Ιανουάριος 23, 2014 Author #3 Ιανουάριος 23, 2014 εχω δοκιμασει με αλλο SATA και με αλλη μητρικη! το event viewer δν ηξερα καν οτι υπαρχει τι κοιταω ? θα ανεβασω screenshot το βραδυ
nucleus Ιανουάριος 24, 2014 #4 Ιανουάριος 24, 2014 Event Viewer -> Windows Logs και εκεί κοιτάς το System log αν περιέχει errors.Aν και εκεί τα στοιχεία είναι πιο τεχνικά το HDSentinel screenshot θα βοηθήσει περισσότερο.
nucleus Ιανουάριος 24, 2014 #7 Ιανουάριος 24, 2014 Την αρχική του οθόνη και το tab που έχει και δείχνει και δείχνει τις S.M.A.R.T πληροφορίες του δίσκου.
Prodromos Ιανουάριος 24, 2014 Author #8 Ιανουάριος 24, 2014 λες να ειναι bad sectors ? εγινε μολις παω σπιτι θα στα στειλω
Prodromos Ιανουάριος 26, 2014 Author #12 Ιανουάριος 26, 2014 αυτος ειναι ! και δουλευει κανονικα μονο που αργει στην εκινηση των windows ολος ο υπολογιστης ! δλδ απο εκει που ανοιγε μεσα σε μισο λεπτο τωρα ανοιγει σε 5 λεπτα ! η ταχυτητα του ομως οταν το χρησιμοποιω ειναι μια χαρα !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.