Jump to content

Shaka The Wise

Members
  • Posts

    42
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Shaka The Wise

  • Γενέθλια 14/10/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Κατσαβιδάκιας

Shaka The Wise's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Τον αφαιρείς και τον τοποθετείς σε θήκη για εξωτερικό ή σε Docking Station .. Διαγράφεις τα partitions και του κάνεις ένα format με ένα tool σαν το MiniTool Partition και από την Διαχείριση Δίσκων (δεξί κλικ στο "Υπολογιστής" - "Διαχείριση") μπορείς με δεξί κλικ στον δίσκο να επιλέξεις "Μετατροπή σε Δυναμικό δίσκο" ..
  2. Shaka The Wise

    Flappy Βird clones

    Για να δω τα ρεκόρ σας στο χαζό αυτό παιχνιδάκι ... :p
  3. Όπως έχεις καταλάβει, για να εγκαταστήσεις τα 7άρια πρέπει να αλλάξεις το partition scheme από GPT σε MBR .. Δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει ανά partition αλλά καθολικά για τον δίσκο .. Η μόνη λύση είναι διαγραφή των partitions και αλλαγή σε MBR όλου του δίσκου για να περάσεις 7άρια .. Αν πιστεύεις ότι μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί να το ξαναγυρίσεις σε εργοστασιακή μορφή, παίρνεις ένα image του δίσκου πριν τον αλλάξεις σε MBR όπως ανέφερε ο gdp77 .. !
  4. Shaka The Wise

    Ενδιαφέροντα case mods και όχι μόνο

    :man_in_love::man_in_love::man_in_love:
  5. Shaka The Wise

    Γιατί κολλάει ;

    Χαζό αλλά δοκίμασες να 1) φέρεις τον "πομπό-δέκτη" μπροστά και -προφανώς- σε άμεση οπτική επαφή με το ποντίκι .. ; 2) αλλάξεις drivers k/b & mouse .. ; Από περιέργεια και μόνο, δοκίμασε!
  6. Shaka The Wise

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Ωραίο κουτί ρε ΑΕΚάρα! :happy2:
  7. Εννοείται πως θα πάρεις παραστατικό αντικατάστασης κ η εγγύηση θα ισχύει εκ νέου ! Sent from my roof, with a blanket.. (The roof, the roof is on fire)
  8. Φυσικά και έχουν το δικαίωμα να στείλουν την κάρτα στην MSI, μιας και -το πιθανότερο- η εγγύηση που δίνει το Πλαίσιο, είναι από την MSI .. Όπως σου ανέφεραν ήδη, αν σου πουν για διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών ζητάς προσωρινή αντικατάσταση της. Ακόμη καλύτερα αν μπορέσεις να "πιέσεις" με τρόπο να σου την αντικαταστήσουν άμεσα με ίδιων προδιαγραφών ..
  9. Shaka The Wise

    αγορα απο ebay και απορια

    Όπως είπε και ο soulclaimer, πολύ πιθανό να σου έρθει με DHL σπίτι !
  10. Shaka The Wise

    Θόρυβος στα ηχεία

    Για παρεμβολές / θόρυβος φαίνεται και καλό θα ήταν αν μπορείς να βρεις, όπως είπες, μια κάρτα ήχου να το δοκιμάσεις. Δοκίμασε επίσης, αν δεν το έχει κάνει, να απομονώσεις τελείως τα καλώδια των ηχείων από οποιοδήποτε καλώδιο ρεύματος και να τα απομακρύνεις από τον τοίχο (μπορεί να περνάει καλώδιο εκεί κοντά) .. Από την άλλη να ρίξω και την ιδέα των drivers για την κάρτα ήχου σου ... ; Έχεις δοκιμάσει να κάνει update ; Έχεις ψάξει για άλλους χρήστες με το ίδιο πρόβλημα .. ; Περαστικά!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.