Jump to content

Shadowjump

Premium Members
  • Posts

    312
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Shadowjump

  • Γενέθλια 15/10/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Κηφισιά
  • Ενδιαφέροντα
    Απ' ολα
  • Επάγγελμα
    Τίποτα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Shadowjump's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Shadowjump

    2 rads σε HAF 915, προς τα που οι ανεμιστηρες;

    Ορεξη να εχεις να ασχοληθεις δηλαδη! Περιμενω κατι εργαλειακια απο ebay, οπως κατι αισθητηρες θερμοκρασιας, laser θερμομετρο, κλπ για να ξεκινησω της αναζητησεις Αντλια εχω μια Swiftech MCP655, την οποια πρεπει να την εχω απο το 2008; Ασταματητα δουλευει
  2. Shadowjump

    2 rads σε HAF 915, προς τα που οι ανεμιστηρες;

    Ryzen 1700 3,9 με 1.35, δεν εχω Intel. Ειχα και σιγουρα ειχε μουσταρδα μεσα Θερμοκρασια χωρου ειναι 26C.
  3. Shadowjump

    2 rads σε HAF 915, προς τα που οι ανεμιστηρες;

    Το εστησα οπως ειπαμε αρχικα @Seafalco. Το loop παει ως εξης: Tank - > Pump -> CPU -> 120 rad -> GPU -> τα 360 οπως τα ειπαμε -> tank. Μεχρι τωρα, stress test CPU 3,9GHz ~1.35V 60C σταθερα. Πως σας φαινονται οι θερμοκρασιες; Η καρτα σε benchmark επιασε γυρω στους 38C, αλλα θελω να βαλω να τρεχει κανα τεστ loop για αρκετη ωρα.
  4. Shadowjump

    2 rads σε HAF 915, προς τα που οι ανεμιστηρες;

    @Seafalco μηπως να εβαζα εναν 92αρι μπροστα να ριχνει αερα μεσα; Θα βοηθουσε ή οχι;
  5. Shadowjump

    2 rads σε HAF 915, προς τα που οι ανεμιστηρες;

    Σε ευχαριστω πολυ @Seafalco για ολο το κατεβατο! Στην λυση που προτεινες και εσυ ειχα σκεφτει να παω και αφου πηρα και τετοια επιβεβαιωση, αυτο θα κανω!
  6. Καλημερα. Αυριο θα βαλω ενα εξτρα τριπλο ψυγειο στο 915R που εχει ηδη μεσα ενα τριπλο. Η ερωτηση μου ειναι, να βαλω τους ανεμιστηρες να φυσανε απο τα εξω προς τα μεσα ή απο μεσα προς τα εξω; Αν βαλω να φυσανε προς τα μεσα, πιστευω θα μαζευεται πολυ ζεστη στο εσωτερικο, απο την αλλη, αν βαλω να φυσανε προς τα εξω, δεν θα τραβανε και τον πιο δροσερο αερα, ασε που οι ανεμιστηρες θα "κλεβουν" το airflow των απεναντι. Γνωμες; Ευχαριστω!
  7. Ουχ! Ασχημα τα πραγματα τοτε GFF! Κρατησου λιγακι Με 7970CF ειμαι, ναι, και με ρολογια στον θεο (1250 core) αλλα πλεον τιποτα δεν χρησιμοποιει CF
  8. 600-700 δυσκολο να βρεις. Τωρα κοιτουσα Amazon, γυρω στα 800 πανε με μεταφορικα.
  9. 1070 δεν μου φαινεται σωστη αγορα, παντα σε σχεση με την τιμη της 1080. Πολυ μεγαλο διλλημα οντως. Μιας και φευγω σε 6 μερες, θα ειμαι σε διακοπες οταν θα βγουν οι Vega, οποτε θα εχω τροφη για σκεψη. Λεω να μην κανω βιαστικη αγορα. Αλλα η επιδοσεις της Ti ειναι πολυ γλυκες ρε γμτ... Και ναι, δεν αλλαζω καρτες συχνα. Ακομα με 7970 ειμαι, οι οποιες καλα κρατανε για καρτες 5ετιας!
  10. Παντα με τηλεοραση παιζω σαν οθονη, οποτε τα 144 ή 1440p ειναι εκτος
  11. Αυτο ακριβως βλεπω. Οτι μια 980Ti ειναι λιγο πιο αργη απο μια 1070 Γι αυτο το σκεφτομαι αν αξιζει η Ti over μια απλη 1080
  12. 1080 vs 1080 Ti, τι θα διάλεγατε? Είμαι σε πολύ δίλημμα. Προς το παρόν τρέχω σε 1080p αλλά κάποια ώρα θα έρθει και η στιγμή για 4Κ, λογικά μέσα σε κάνα χρόνο. Αξίζει ή πεταμένα λεφτά;
  13. Ναι, εχω σκεφτει να το κολλησω μονος μου, αλλα ειναι πολυ μικρο δυστυχως και δεν θα κανω καλη κολληση! Η ιδεα σου Sir, καλη φαινεται!
  14. Γινεται ρε παιδια να μην υπαρχουν; Ψαχνω 2 ωρες τωρα μπας και βρω καποιον, αλλα μονο καταστηματα βρισκω που ζητουν τα μαλλια της κεφαλης τους για να κολλησουν ενα SMD... Τοσο πολυ δεν ασχολειται κανεις ποια; Ειδικα στα βορεια προαστεια (που εκει ψαχνω) δεν βρισκω ουτε για δειγμα!
  15. Shadowjump

    Router ή AP?

    Θελω να επεκτεινω λιγο το wifi στο σπιτι μου και εχω ηδη βαλει ενα καλωδιο για το μελλοντικο AP/Router (σε AP mode). Εχω ηδη ενα repeater αλλα πιανω περι τα 20Mbps αντι για 50Mbps οταν συνδεομαι μεσου αυτου. Επισης, η ταχυτητα μεσα στo LAN ειναι τραγικες εννοειται. Σκεφτομουν για ενα Ubiquiti AP AC Lite ή ενα R6400/RT-AC66U. Θελω γρηγορες AC ταχυτητες καθως εχω αναβαθμισει οτι αναβαθμιζεται σε AC αλλα και για μελλοντικα. Το extender που εχω τωρα ειναι ενα TP-WA850RE. Το παρακατω ειναι ενα διαγραμμα του σπιτιου. Οπως βλεπετε, οπου δεν εχει τοιχο (πορτες) το σημα ειναι μια χαρα. Αλλα οταν το σημα πρεπει να περασει μεσα απο τοιχο ή τοιχο με εντοιχισμενες ντουλαπες, πεφτει παρα πολυ. Με κοκκινο ειναι ο υπαρχων εξοπλισμος Με πρασινο ειναι το σημα του wifi τωρα (με καλυ ταχυτητα) στα 5GHz με το R7000. Το μπλε ειναι η θεση που θελω να βαλω το νεο AP/Router Τι θα προτεινατε να βαλω; Ενα router ή ενα AP; Και οχι, δεν θελω να βαλω το R7000 στην θεση που θα βαλω το νεο AP. Θελω να εχω καλο σημα στο δωματιο που ειναι εγκατεστημενο το AP μιας και περναω αρκετη ωρα σε αυτο το δωματιο. Ευχαριστω!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.