Jump to content



Δωρο για τη γιορτη σου !


pmakr1416003456

Recommended Posts

Λοιπον...

Ολοι εχετε βρεθει στην κατασταση να γιορταζει καποιος και να θελετε να του κανετε δωρο. Τον/την αγαπατε τον/την εκτιματε αλλα συχνα συμβαινει η να μην βρισκετε τι να παρετε η αν παρετε κατι να μην του αρεσει και να θελετε να του δωσετε χρηματα. Στις αρχες αυτο ειναι πιο πνευματικο οσο περνουν τα χρόνια γινεται πιο μηχανικα συνηθως. Το δωρο δεν εχει τοση σημασια το παιρνουμε τυπικα, αυτα που μετρουν ειναι η σχεση στο χρονο ή οι δεσμοι αιματος και απλως το δωρο αποτελει ενα δειγμα εκτιμησης χωρις ομως ουσιαστικα να ειναι κατι. Εχει τυχει επισης λογω κρισης οι ανθρωποι να εχουν κοψει τις γιορτες η αλλοι να τις κανουν και να μην μπορειτε να πατε γιατι δεν περισσευουν λεφτα για δωρα.

Χτες εγινε ο εξης διαλογος που ειναι πραγματικος :

-Χρονια πολλα !!! Ματς μουτς...Ξερεις δεν βρηκα τι να σου παρω και επειδη σε ξερω οτι θα γκρινιαζεις κιολας παρε λεφτα να παρεις οτι θελεις !

-Σιγα τα δωρα δεν εχουν σημασια, και εχουμε και κριση. Αυτο που μετραει ειναι που με θυμηθηκες.

-Οχι τωρα αυτο που λες δεν ειναι σωστό. Πραγματικα δεν ηξερα τι να παρω, σε ξερω κι εσενα παρτα να παρεις κατι εσυ..Οτι θες...

-Οχι δεν τα παιρνω

-Οχι θα τα παρεις

[Εndless Loop Ευγενίας και καλών τροπων σπαστικο που επρεπε να σπασει]

Escape

Edit Moral Code and Tradition Program

Code Optimization

Compile

Open as Administrator [Click]

-Οκ θα κανουμε μια συμφωνια. Ξερω οτι εχουμε κριση οποτε θα κανουμε το εξης. Θα στα δωσω αλλα δεν θα τα χαλασεις. Παρτα "δανεικα" με ολη μου την καρδια και επειδη εχουμε κριση ξαναλεω βαλτα στην ακρη για να με θυμασαι. Οταν γιορταζω λοιπον κι εγω σε 5-6 μηνες βγαλτα και φερτα μου για δωρο. Κι εγω υποσχομαι οτι δεν θα τα χαλασω και θα στα ξαναφερω δωρο στη γιορτη σου του χρονου. Ετσι λοιπον για τα επομενα 100 χρονια (ζωη να χουμε) θα βγαλουμε ολες μας τις υποχρεωσεις με αυτα τα λεφτα και δεν θα ξανασκεφτουμε οτι πρεπει να βαλουμε το χερι στην τσεπη για να παμε σε μια γιορτη γιατι ειναι οντως χαζο να μην παμε γιατι δεν εχουμε και να λεμε χαζες δικαιολογιες για να το αποφυγουμε !!!

Ψοφησαμε στο γελιο και η γιορτη πηγε μια χαρα

ΣΥΜΒΟΥΛΗ :

Μην το εφαρμοσετε στη γυναικα σας. Αν σας παντρευτηκε για τα λεφτα σας θα σας χωρισει. Αλλα δεν ειναι κακο να κανετε το τεστ και καμια φορα αν εχετε αμφιβολιες περι τουτου και θελετε να την ξεφορτωθειτε !!!

:jump1:

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ Η ΚΡΙΣΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ !!! ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ/ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ . ΕΜΕΙΣ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχουν οι δωρο-καρτες εδω και κατι δεκαετιες ξερεις, - ενα 50ρικο απο το ταδε καταστημα για να μπει μεσα και να παρει οτι θελει - ακου εκει λεφτα στο χερι για να παρει δωρο, κοπελα ειναι οχι ανιψακι ! κανονισε την επομενη φορα να τα αφησεις σε κανα κομοδινο :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Δεν το επιασες το νοημα !!!

Μα καθόλου !

Τι θελω να πω;

Καταλαβαινω τα ηθη και τα εθιμα και το να παρεις κατι δωρο σε καποιον γιατι τον σκεφτεσαι και δεν ειμαι αντιθετος σε αυτο.

Η κατασταση που περιεγραψα ειναι απλα και μονο μια αστεια πλευρα των πραγματων οταν καταληγουν να γινουν μηχανικα !

Επισης δεν τις παω τις δωροεπιταγες ! Μα με τιποτα ! Δεσμευεις τον αλλον να κανει κατι ! Ενω αν του δωσεις τα χρηματα τα κανει οτι θελει ! Μπορει να θελει να παει να παρει ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ! Λες να σου πει να του πας τετοιο δωρο;

Link to comment
Share on other sites

Το νοημα στο διπλανο thread με τον ΥΕΑ-wannabe το επιασες φουλ παντως :p

Η γυναικα πολυ σωστα σου ειπε οτι μονο που της θυμηθηκες αρκει, εχω κανει δωρο και με 90~ ευρω εχω κανει και με 8~, επισης το σωστο ειναι " δεν σε θελω μονο για τα λεφτα " οχι " δεν σε θελω για τα λεφτα " ;)

Link to comment
Share on other sites

Το νοημα στο διπλανο thread με τον ΥΕΑ-wannabe το επιασες φουλ παντως :p

Ποιο ακριβως;

[ame]

[/ame]

;p

Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη ακομα κι αν εισαι η 16χρονη με το κλαρινο αρκει να ξερεις τι ακριβως κανεις να το κανεις καλα και τι περιμενεις απο αυτό!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=WM8FQf1Vf5U[/ame]

Link to comment
Share on other sites

like για το κλαρινετο και μονο !

hint για το διπλανο thread :

ΥΕΑ ! ΥΕΑ ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ !

:p

edit : στον απο πανω ^ θυμησε μου να σε ξαναβαλω στο ignore list οταν τελειωσει η φαση με την ομαδικη :p

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Δεν Θυμαμαι εσενα να εχεις αναλαβει καμια ομαδικη :p

Τωρα που μπορεσα να δω το φφφανταστικο βιντεο απο το pc θα ηθελα να υπηρχε η δυνατοτητα για παραπανω απο ενα like :p

Δυνατο κομματι με ωραια καστανα μαλλια γκριζα σκια και *puts on flame suit * μπρατσακι !!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.