Jump to content



Thermalright Ultra 120 extreme+ανταλλαγή


vagos2221416003330

Recommended Posts

Πωλείται η ψύκτρα του τίτλου.Είναι άψογη από πλευράς απόδοσης αλλά μέτρια από πλευράς εμφάνισης(έχει ένα χτυπιμένο heatpipe αλλά δεν επιρεάζει την λειτουργία της.).Όσοι ξέρουν την ψύκτρα γνωρίζουν ότι απλά είναι από τις κορυφαίες αερόψυκτρες και ανώτερη από τα απλά κιτ υδρόψυξης.

Η ψύκτρα είναι αυτή : http://www.e-shop.gr...t?id=PER.650279

Έχω το mount kit για να μπεί σε socket 775 (από ότι δοκίμασα το ίδιο κιτ για 775 με πολύ ζόρι κουμπώνει και σε ΑΜ3+ αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο..Μάλλον θα χρειαστείτε άλλες βίδες για να μπεί σε ΑΜ3+ πιο σωστά από ότι είδα....)

Πάντως η ψύκτρα από πλευράς απόδοσης είναι ΜΠΌΜΠΑ.

Τιμή 20€

Επίσης ανταλλάσεται:

1)με δέκτη TV που να υποστιρίζει mpeg-4 και να έχει έξοδο HDMI για σύνδεση στην tv (εννοείται και το τηλεχειρηστίριο μαζί και να δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα.)

2) Με fan controller's θέλω να ρυθμίσω 12fans στο pc οπότε 2 παλιά fan controller με ρύθμιση από 5-6 fan το καθένα μου κάνουν..

3)Ανταλλαγή δεκτή και με AGP vga σειράς από nvidia fx 5700 και πάνω που να μην χρειάζεται επιπλέον βύσμα τροφοδοσίας όμως.

4)Δεκτή και ανταλλαγή με σκληρό δίσκο από 500gb και πάνω sata 2 με 100% life όμως χωρίς προβλήματα δλδ και τέτοια..

Μόνο άτομα από Αθήνα για χέρι με χέρι και άμεση συναλλαγή.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, δηλώνω ενδιαφέρον για την ψύκτρα. Να κάνω και μια ερώτηση, όταν λες από πλευρά εμφάνισης είναι μέτρια, έχει και κάτι άλλο πέρα από το χτυπημένο heatpipe;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.