Jump to content



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ mushkin και RΜΑ


crmaris

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά ακούστε πως έχει η ιστορία.

Πριν από κανά εξάμηνο και βάλε αγόρασα ένα ντιμάκι mushkin level 2 bh5 512 από το pc memory upgrade.Eπειδή ήθελα να πάω στο 1 giga αγόρασα ακόμα ένα ντιμάκι από ένα παιδί του φόρουμ το οποίο είχε αγοράσει την μνήμη του από το παραπάνω μαγαζί(είχε πάρει 2*512).Όλα καλά μέχρι που μου πέθανε το ντιμάκι που αγόρασα τελευταία.Τι να κάνω και εγώ στέλνω μαιλ στο pc memory και τους λέω τα καθέκαστα.Αυτοί με παραπέμπουνε στην mushkin γιατί level 2 bh5 δεν υπάρχουνε πια.Στην mushkin μου λένε αρχικά ότι θα μου την αλλάξουνε μέσω του pc memory upgrade αλλά επειδή δεν υπάρχουνε πια bh5 θα μου δώσουνε μια level 2 rev 2 512 mb με samsung tccd πάνω.Τους γράφω μετά αν γίνεται επειδή έχω μια ίδια ακριβώς μνήνη να την δώσω και αυτή πίσω και να πάρω ένα κιτ 2*512 γιατί bh5 και tccd δεν τα έβλεπα να δουλεύανε σωστά μαζί.Μου λένε στην αρχή οκ και με παραπέμπουνε στο pc memory upgrade για το RMA.Eκει ο τύπος μου λέει ότι στην παραγγελία βλέπει μόνο ένα ντιμάκι να αγόρασα από αυτούς το άλλο που το βρήκα κτλ λες και το κλεψα!!!!.Του λέω την ιστορία και μου λέει πως δεν μπορεί να μου τα αλλάξει και τα δύο αλλά μόνο το ένα .Τα παίρνω και εγώ ξαναστέλνω μαιλ στην Mushkin και εκεί μου λένε ότι θα μου αλλάξουνε μόνο το ένα το οποίο πρέπει να στείλω Αμερική!!!! αλλά ευτυχώς με bh5.

To υθικό δίδαγμα είναι ότι αν έχετε πάρει μνήμη mushkin από τρίτο και όχι από μαγαζί τοτε δεν αναγνωρίζουνε εγγύηση.Πρέπει να την δώσετε στον άλλο πίσω για RMA .Mετα σου λένε

Life time Quarantee και μαλ......

:OT: Ηιpro έχεις pm απάντησε μου σε παρακαλώ το συντομότερο δυνατόν.thanks!!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από crmaris

To υθικό δίδαγμα είναι ότι αν έχετε πάρει μνήμη mushkin από τρίτο και όχι από μαγαζί τοτε δεν αναγνωρίζουνε εγγύηση.Πρέπει να την δώσετε στον άλλο πίσω για RMA .Mετα σου λένε

Life time Quarantee και μαλ......

Λογικοτατο κ αναμενομενο...

Απλα παιρνεις την αποδειξη-τιμολογιο του τυπα που το αγορασες κ ΑΝ θελουν(δεν εχουν καμια υποχρεωση να σου αλλαξουν το καλο) στο αλλαζουν.

Link to comment
Share on other sites

πολύ λογικό ιδιαίτερα όταν έχεις σκάσει 350 ευρό!!!Εγώ επειδή την πάτησα είπα να ενημερώσω και εσάς τους υπόλοιπους για να ξέρετε τι παίζεται με τις εγγυήσεις που μας δίνουνε.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 21:55]

Από την στιγμή που ΔΕΝ έχεις αγοράσει dual channel kit, είναι παράλογο να σου αλλάξουν και τις 2 οταν χαλάει η μία.

οταν δεν έχουνε να μου δώσουνε την ίδια με αυτή που χάλασε που το παράλογο.Τώρα στα τελευταία μου είπανε στείλτην αμερική για να σου δώσουμε την ιδια και με έξοδα δικά μου εννοείται.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από crmaris

τελικά όμως τουλάχιστον μου την αλλαζουνε με bh5 (είδες που βρηκανε τελικα!!).Το οτι πρεπει να την στειλω αμερικη με χαλαει καπως.

Mη τα θες κ ολα δικα σου.... ;)

Link to comment
Share on other sites

εγω δεν καταλαβενο το παραπονο σου. δηλαδη τη θες να κανουν οι ανθρωπη. αυτο που πηρες απο αυτους θα στο αλαξουν. για τα αλλα μονο η εταιρια μπορει να σε βοηθησει. τη φταιει το μαγαζι.

Link to comment
Share on other sites

στην αρχή μου λέγανε ότι σου δίνουμε και καλά μόνο samsung σαν exchange.Και δεν μου αρεσε γενικά η συμπεριφορά τους πως βρήκες την άλλη μνήμη κτλ .Οταν δινεις τόσα λεφτά απαιτείς μετά και κάποια εξυπηρέτηση.Το μαγαζί αν ήθελε τις άλλαζε και τις δυο αλλά και καλά μου λεεί φένεται οτι πηρες μονο μια απο εμας γιαυτό σου δινουμε μια πίσω.Δεν ξέρω για εσας οτι θέλει κανει ο καθένας αλλά για μένα τέρμα το pc memory upgrade.Πήρα της ocz 2*512 el ver 2 285 ευρό από Ελλάδα και έχω και το κεφαλι μου ήσυχο.Αν δεν φώναζα δεν προκειται να μου δείνανε bh5 πισω που αυτό στην ουσία ήθελα.Δεν ξέρω μπορεί να φένεται παράξενο αλλά δεν με καλύπτει όταν μου λένε ότι η εγγύηση της μια μνήμης που πήρα από φίλο μου δεν αναγνωρίζεται.Εδώ τους έδωσα το order number του φίλου μου για να δούνε ότι ο ανθρωπος είχε παραγγείλει 2 κομμάτια απο αυτους και αν ήθελα μπορούσα μέσω αυτού να έδινα και τις δυο τις δικές μου και να έπαιρνα το κιτ .Αλλά είναι τόσο χαζοί που λένε αλλάζουμε μία σε σένα λες και ξέρουνε πια από τις δυο που έχω αγοράστηκες από pc memory και πια από τον φίλο μου.Τι να πώ !!τουλάχιστον ας αλλάξουνε το life time quarantee σε personal life time quarantee!!!!

Link to comment
Share on other sites

τους διαβασα μετα και μου κανουνε τρομερη εντύπωση και επειδή εγώ δεν τους ήξερα άνοιξα το thread για να ενημερώσω και κάποιους άλλους που όπως εγώ μπορεί να μην τους γνώριζαν ,τι πέζεται με τις εγγυήσεις κτλ.Τώρα αν εσένα σου αρέσει όταν έχεις πρόβλημα με μια μνήμη και πας για rma και τους λες ότι θέλω μια ιδια πίσω γιατί εχω ακόμη μια ιδια να σε ρωτανε που την βρηκες κτλ λες και εκανες κανα έγκλημα και αλλάζει η στάση τους εντελώς απέναντί σου αυτό είναι δικό σου θέμα.Και επειδή το πολυκουράσαμε το θέμα εγώ αυτά είχανα πώ για να πληροφορηθούνε οι υπόλοιποι συνάδερφοι για το τι παίζεται με το RMA της Mushkin.Αν έχετε ποτέ προβλημα και αγοράσατε τις μνήμες από άλλον τρίτο να βάλετε αυτόν να κάνει το RMA για εσάς διότι αλλιώς θα έχετε προβλημα.

το θέμα τελειώνει για μένα εδώ

Link to comment
Share on other sites

τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αν θες 2χΤCCD και σου πάει η καρδια.... κάψε το ετερο BH-5

ανταλλάξτε αποδείξης με τον τυπά ωστε εσυ να έχεις χαρτι 2χ ΒΗ5 και εκείνος 1χΒΗ-5 μη μείνει ξεβράκωτος.... ελα ξανα σε επαφη και θα λυθει απο μόνο του το πρόβλημα...

απλά επέλεξε αν θες ΒΗ η αν θες ΤCCD

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.