filthy_dwarf Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2014 σόρρυ, μην το πάρεις στραβά αλλά τα βίντεο σου είναι απαράδεκτα και σίγουρα να κάνεις εγγραφή στο φόρουμ μόνο και μόνο για να μας δείξεις τα βίντεο σου δεν είναι κάτι που αξίζει.
GamingRecipe Φεβρουάριος 23, 2014 #2 Φεβρουάριος 23, 2014 σόρρυ, μην το πάρεις στραβά αλλά τα βίντεο σου είναι απαράδεκτα και σίγουρα να κάνεις εγγραφή στο φόρουμ μόνο και μόνο για να μας δείξεις τα βίντεο σου δεν είναι κάτι που αξίζει.Να'σαι καλα.
Helly Φεβρουάριος 23, 2014 #3 Φεβρουάριος 23, 2014 σόρρυ, μην το πάρεις στραβά αλλά τα βίντεο σου είναι απαράδεκτα και σίγουρα να κάνεις εγγραφή στο φόρουμ μόνο και μόνο για να μας δείξεις τα βίντεο σου δεν είναι κάτι που αξίζει.Would you care to elaborate with some facts.No im not trolling :kiss3:
filthy_dwarf Φεβρουάριος 23, 2014 Author #4 Φεβρουάριος 23, 2014 Would you care to elaborate with some facts.No im not trolling :kiss3:Όχι δεν ήταν τρολλινγκ η άποψη μου είναι αυτή και ο κυριότερος λόγος είναι το ότι γράφτηκε στο φόρουμ για να διαφημίσει τα βίντεο του.
explorer21 Φεβρουάριος 23, 2014 #5 Φεβρουάριος 23, 2014 Φίλε [MENTION=31982]GamingRecipe[/MENTION] άμα μας αρέσουν τα βίντεο σου και like και subscribe θα κάνουμε μην ανησυχείς,δεν είναι ανάγκη να ποστάρεις 2-3 την ημέρα εδώ...Ontopic,το assignment για το gol magnum είναι από τα πιο εκνευριστικά που έχουν βάλει ποτέ...
Nickzzz Φεβρουάριος 23, 2014 #6 Φεβρουάριος 23, 2014 Όχι δεν ήταν τρολλινγκ η άποψη μου είναι αυτή και ο κυριότερος λόγος είναι το ότι γράφτηκε στο φόρουμ για να διαφημίσει τα βίντεο του. H ερώτηση του αποπάνω πάει στο γιατί πιστεύεις οτι είναι απαράδεκτα; :nuke: Για την εγγραφή, μαζί σου και εγώ.
filthy_dwarf Φεβρουάριος 23, 2014 Author #7 Φεβρουάριος 23, 2014 H ερώτηση του αποπάνω πάει στο γιατί πιστεύεις οτι είναι απαράδεκτα; :nuke: Για την εγγραφή, μαζί σου και εγώ. δεν μου φαίνεται ότι παρουσιάζονται ωραία και δεν έχει τίποτα original. είναι μία κόπια των τόσων που υπάρχουν ήδη στο youtube απλά στα Ελληνικά. 0 έμπνευση
herc2k Φεβρουάριος 23, 2014 #8 Φεβρουάριος 23, 2014 δηλαδη αν ποσταρω εγω τα βιντεο με αυτο το nickname που ειναι απο το 2008 εισαι οκ? μεταρει το ποσο παλιος εισαι για οτιδήποτε ? και τι ακριβως βρισκεις απαραδεκτο ? το οτι ειναι hd? το οτι ειναι τα μοναδικα σατ ελληνικα και μαλιστα δεν λεει μπουρδες αλαλ συγκεκριμεναν πραγματα και λεπτομεριες για τα οπλα που πολλοι δεν ξερουν? ολοι εχουν δικαιωμα να κανουν κρητικη και ειναι σεβαστη η γνωμη τους οταν ομως εξηγουν , εφοσον λες απαραδεκτα τα βιντεο οφειλης λοιπον να πεις τι βρισκεις απαραδεκτο για να το διορθωσει γιαυτο αλλωστε υπαρχουν τα φορουμ για ανταλαγη αποψεων, το καλυτερο γαι εμενα θα ηταν απλα να διναν το οκ οι admins να μπορεσει αν κανει ενα νεο θρεντ και να ποσταρει μονο εκει μεσα ετσι δεν ενοχλει κανενα οπιος θελει μπαινει και βλεπει και λεει την γνωμη του και οποιος δεν θελει δεν μπαινει.εγω του ειπα να κανει εγγραφη, αθ μπορουσα να τα ποσταρο εγω αν σε ενοχλει τοσοedit:εμπνευση? το οτι αξιώθηκε καποιος να κανει αυτα στα ελληνικα λιγο ειναι? για δοκιμασε εσυ? με αυτες τις πληροφοριες γιατι δεν το εκαναν μεχρι τωρα ,κανεις ελληνας?κοπια? τι εννοεις? αμα παει ετσι ε τοτε ο αριστοφανης εκανε την πρωτη κωμωδια , ολοι οι αλλοι απο τοτε ειναι κοπιες και απλα παιζουν σε αλλες γλωσσες...
juno12 Φεβρουάριος 23, 2014 #9 Φεβρουάριος 23, 2014 μια χαρά είναι τα βιντεάκια του παιδιού, μην τον αποθαρρύνετε. κανένας δεν ήταν ο τέλειος όταν ξεκίνησε. μάλλον έχετε συνηθίσει ν'ακούτε αγγλικά σε τέτοιου είδους βιντεο και σας φαίνεται περίεργο με ελληνικά.
Borg Φεβρουάριος 23, 2014 #10 Φεβρουάριος 23, 2014 δεν ξέρουν όλοι τόσο καλα αγγλικά οπότε ολο και κάποιος κατι θα πάρειαν δεν τα λεει σωστα ειναι αλλο θεμα αυτοάλλωστε ολοι αυτοί οταν είχαν αρχίσει δεν είχαν και τα καλύτερα videos, βελτιώθηκαν με την πάροδο του χρόνου, με μερικές εξαιρέσεις άλλωστε και να κάνει διαφήμιση εδώ μέσα, δεν βλέπω που ειναι το κακό
Johnny6RED Φεβρουάριος 23, 2014 #11 Φεβρουάριος 23, 2014 Καλά μη μαλώνετε κιολας.. Το παιδί το κάνει προφανώς γιατί του αρέσει, αφού λεφτά δε πρόκειται να βγάλει. Μετά από λίγο καιρό ίσως το παρατήσει, διότι δεν υπάρχει μεγάλο gaming community στην Ελλάδα για κάτι άλλο εκτός LOL και Minecraft. Δεν είμαι απαισιόδοξος, απλά ρεαλιστής.
filthy_dwarf Φεβρουάριος 23, 2014 Author #12 Φεβρουάριος 23, 2014 προφανώς και για κανέναν λόγο δεν είπα να σταματήσει να κάνει βίντεο την γνώμη μου είπα. αυτό που κρίνω είναι τον λόγο της εγγραφής. Όπως είπες herc2k εδώ είναι φόρουμ και ανταλλάζουμε τις απόψεις μας, δεν είναι newsletter. Επίσης herc2k έτσι όπως έγραψες την απάντηση σου πραγματικά περιμένεις σοβαρή απάντηση? ούτε να διορθώσεις τις λέξεις δεν μπήκες στο κόποτέλος απο μένα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.