Jump to content

Johnny6RED

Premium Members
  • Posts

    444
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.506 Εμφανίσεις προφίλ

Johnny6RED's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Johnny6RED

    Καρέκλα γραφείου στα ~200€

    Ναι, τα έχω βιδώσει ανάποδα και δεν έχει σκισίματα ακόμη.
  2. Johnny6RED

    Καρέκλα γραφείου στα ~200€

    Update στην εμπειρία μου με την Markus Ikea αφού έχει περάσει 1.5+ χρόνος κοντά. Ακολουθεί απάντηση σε ενδιαφερόμενο συμφορουμίτη που με ρώτησε:
  3. Johnny6RED

    Star Wars : Battlefront (reboot)

    Προσωπικά το βαρέθηκα από την open beta. Πολύ λίγο content για να κρατήσει κόσμο και φαίνεται από τα νούμερα..
  4. Η ιδέα της στρατηγικής με τα Wormholes είναι ότι στα bosses x00 lvl το Wormhole κάνει skip 10 lvl και όχι 1 και επίσης μπορεί να γίνει stack. Οπότε θέλουμε να είμαστε σε ένα τέτοιο boss όση περισσότερη ώρα γίνεται για να έχουμε μεγάλο stack από Wormholes (νομίζω ο καθένας μπορεί να ρίχνει 1 Wormhole ανά 1-2 δευτερόλεπτα σε συνδιασμό με διάφορα abilities για cooldown reset, όπως τα Like New). Αν 2-3 άτομα ρίξουν nukes στο boss το σκοτώνουν στιγμιαία, πράγμα ανεπιθύμητο Α, και όλα αυτά γίνονται με script! Μη νομίζεις ότι καθόμαστε 1000 άτομα(μέχρι προχθές ήταν 1500 ) να κάνουμε αυτό το πράγμα χειροκίνητα.
  5. Δυστυχώς το φαινόμενο με τα nuke trolls τις 2 τελευταίες μέρες έχει γίνει ανυπόφορο. Καλή τύχη!
  6. MSG15 group, Το τερματίσαμε, με βάση την πολύ έξυπνη στρατηγική τους βασισμένη στα Wormholes! Με μια προσπάθεια που διήρκησε ~9 ώρες το δωμάτιο 46100(Elite Room, που σύμφωνα με πηγές είχε και 3 Valve employees) ολοκλήρωσε το Steam Monster Game 2015 φτάνοντας το μέγιστο lvl 100Mil για πρώτη φορά στη διάρκεια των sales, κατακτώντας και το ανάλογο badge. Άψογα τα παιδιά που συμμετείχαν(κυρίως redditors) και ευχαριστώ και τους admin στο twitch κανάλι ulletical για την οργάνωση της εκτέλεσης. Εγώ θα συνεχίζω να βοηθώ ώστε να πάρουν και άλλα μέλη το δικό τους badge τις εναπομείναντες μέρες των sales. Για πληροφορίες δείτε τα link που εμπεριέχονται πάνω. GGz! Screenshot
  7. Johnny6RED

    Assassin's Creed Unity

    Project Reality είναι το preset που με ευχαρίστησε περισσότερο από όλα! Ίσως κάνει το game ένα τικ πιο σκοτεινό απ'οτι θα ήθελα, αλλά και πάλι ίσως να είναι η οθόνη.
  8. Αξίζει! Το γύρισα πριν 2 μέρες(OTE 30) Πριν: Μετά: speedtest βλ. υπογραφή Σε παιχνίδια έχω δει και διαφορές 19ms!
  9. Johnny6RED

    Gaming monitor. Ποιό ;

    Χρησιμοποίησε το DVI καλώδιο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία της οθόνης. Αν το χρησιμοποιείς ήδη τότε δε ξέρω γιατί.
  10. Johnny6RED

    Gaming monitor. Ποιό ;

    Βάλε το mode στο standard και το gamma στο 5 και θα φτιάξουν πολύ.. Επίσης εμένα τώρα το χειμώνα το monitor θέλει κανένα 20λεπτο για να ζεσταθεί και να στρώσουν τα χρώματα(ειδικά τα άσπρα). Προσωπικά προτείνω αυτό το βιντεάκι αφού τα λέει ωραία και συμφώνω μαζί του μετά από άπειρες ώρες research από μεριάς μου. Οι δικές μου ρυθμίσεις είναι αυτές αλλά παίζω κυρίως CS GO. Τα μαύρα τα βρίσκω ωραία αλλά έχω και ένα custom made ICC profile που ενισχύει το gamma. Τα άσπρα ροδίζουν λίγο αλλά προτιμώ να έχω full brightness στα χρώματα, fps χρήση όπως είπα, οπότε δε τα μειώνω στο Color user mode. -Standard -Brightness 100 -Contrast 50 -Sharpness 6 -BR On -Color User 100 100 100 -Gamma 4 -Strobe Duty 008(Persistence 1.33ms) -Strobe Phase 042(Crosstalk) -Low Blue Light 2 120Hz with 1502VT tweak
  11. Με την παιχνιδομηχανή μας το κάνεις εύκολο
  12. Johnny6RED

    Asus Xonar DGX vs onboard

    Βάλ' την! Εϊμαι σίγουρος ότι θα ακούσεις περισσότερη λεπτομέρεια σε παιχνίδια και τραγούδια! Τουλάχιστον εγώ αυτό κυρίως διαπίστωσα όταν πήρα την Xonar DX, πλην του πολύ αυξημένου volume
  13. Johnny6RED

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    @Nick74, είναι και αυτό, αλλά δεν έλεγε και κάτι ουσιαστικό σαν ιστορία. Ήσουν το παιδί για όλες τις δουλείες με τα κλασσικά "plot twist" και ένα άθλιο final boss fight.. Όλο το campaign πιο πολύ έμοιαζε με advanced tutorial missions. Μόνο το πόσο διασκεδαστικό ήταν να σφάζεις εκατοντάδες zombie, η ελευθερία κινήσεων και το χτυποκάρδι της νύχτας ήταν αυτά που το έσωσαν για μένα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.