Jump to content

SpirosKGR

Premium Members
 • Content Count

  3,446
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About SpirosKGR

 • Rank
  Λαμπη-User
 • Birthday 02/06/1995

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  BonoboLand

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. gaming/ταινίες προτείνεται δηλαδή;
 2. Έχει νόημα το curved effect σε 27 ιντσες ή καλύτερα σε μεγαλύτερες επιφάνειες; πχ 32
 3. Παρατηρώντας τα τελευταία χρόνια μια μικρή διάσπαση της πυρηνικής οικογένειας δυστυχώς πέφτει μεγαλύτερο βάρος στον εκπαιδευτικό. Βέβαια σπανίζουν οι καλοί καθηγητές ή δάσκαλοι. Συγκεκριμένα θυμάμαι καθηγήτρια (φροντιστήριο) στη 3η Λυκείου που μέσα σε ένα χρόνο όσο διήρκησε η χρονιά ήταν κοντά στα παιδιά λες και ήμασταν συγγενείς, πέρα τα τυπικά ως καθηγητής. Ενδιαφερόταν πραγματικά για τους μαθητές ας πληρώναμε για το μάθημα και πολλές φορές αν μας έβλεπε προβληματισμένους καθόταν να μιλήσουμε λες και μιλούσαμε με κάποιον γονέα. Με είχε βοηθήσει παρα πολύ ώστε να γίνω καλύτερος μαθητής στο μάθημα καθώς μαρεσε ο φιλικός τρόπος διδασκαλίας και πώς καταλάβαινε κάθε φορά ότι το προηγούμενο μάθημα είχα λιώσει στο Battlefield 3.χαχαχαχ " Πάτε παίξτε έξω ρε περσι πηγαίνατε για μπασκετ ή για Πινγκ πονγκ στο (ταδε) μαγαζί. Μη μένετε μέσα " Επίσης θυμάμαι δάσκαλο στη Β Γυμνασίου που έκανε φοβερό μάθημα, αν και δε μαρεσαν τα αρχαία με είχε βοηθήσει εκτός μαθήματος σε διάλειμμα αν είχα απορίες ή δε καταλάβαινα κάτι. Είχε γενικότερα ωραίο και ξεκούραστο τρόπο διδασκαλίας. Έκαναν όλα σαν διαολια αλλά μπορούσα να ακούω αυτό τον άνθρωπο να κάνει μάθημα για ώρες. Ακόμα θυμάμαι που τον είχα πετύχει έξω μετά από χρόνια, σε ενα περίπτερο, ήξερε τον περιπτερά και είχε μπλέξει το εγκώμιο που λένε. Είχα συγκινηθεί από τα καλά λόγια που έλεγε για μένα ως μαθητή του. Είχα συγκινηθεί. Δυστυχώς δεν κράτησα επαφές με αυτούς τους ανθρώπους. Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε καλούς καθηγητές ή μάλλον καλύτερα : μικρότερα τμήματα μαθητών ( δηλαδή γύρω στα 10 ατομα.μαξ ) και καθηγητές που να το βλέπουν ως λειτούργημα όχι σαν δουλειά! Για να νιώθει το παιδί ακόμα και το πιο αδύναμο σε μαθητικές επιδόσεις ή πιο μαζεμένο/ντροπαλό την αίσθηση της οικογένειας. Αυτή την άποψη την είχαν και αρκετοί καθηγητές που θυμάμαι. Μικρότερα τμήματα. Το λέγαν αρκετές φορές όταν έφευγαν ας πούμε για εκδρομή και όσοι μέναμε πίσω ζήτημα να ήμασταν 7-10 άτομα. Λέγαν " τι άνετα και ωραία κάναμε μάθημα σήμερα βρε παιδιά ". Σαν μαθητή μου έδινε μια πιο οικογενειακή αίσθηση - το καταλάβαινες. Ο εκπαιδευτικός ήταν πιο χαλαρός, πιο άνετος χωρίς να πρέπει να βάλει σε τάξη 20 παιδιά, να κάνει παρατήρηση στους άτακτους. Και τα παιδιά ήταν πιο άνετα να παρακολουθήσουν. Αυτό είχα παρατηρήσει. Είναι και άλλες περιπτώσεις απλά δεν έχω χρόνο τώρα να γράψω. Γενικά σε όλα τα χρόνια ξεχωρίζω 1 δάσκαλο στη 4η Δημοτικού 1 δάσκαλο στη 6η δημοτικού 1 δάσκαλο στη 2α Γυμνασίου ( μάθημα αρχαία, Ηλιάδα ) 1 δασκάλα στη 3η Γυμνασίου ( αρχαία, και Ευρυπίδου Ελενη το μάθημα αν το θυμάμαι σωστά ) στο λύκειο 1 δασκάλα στην εκθεση ? Αρχαία και στο φροντιστήριο η καθηγήτρια που μας έκανε Έκφραση Έκθεση Η διαφορά σε έναν εκπαιδευτικό που το κάνει επειδή γουστάρει να βρίσκεται κοντά σε παιδιά ώστε να λειτουργήσει ως βοήθημα στο να βελτιωθούν ως άτομα και έναν που πάει απλά για να πάρει στο τέλος του μήνα τα € είναι χαοτική.
 4. +1 Armageddon Ενημέρωσε μας Icy
 5. Async compute με AMD GPU
 6. Πρέπει νσ πάρω άλλο - αφού δε φτάσαν ρε με την κάρτα μαύρισε και η τσέπη
 7. Pretty cool το χριστουγεννιάτικο theme και αρκετά πιο βολικό το νέο μενού από το κινητό. Πολύ πιο άνετο στη χρήση. Πριν ήταν λίγο laggy Κρατήστε το και μετά τις γιορτές (χωρίς το εορταστικό). Απλά θα ήθελα, δεν ξέρω αν βολεύει, να μειωθεί η απόσταση κάτω από το "Σημειώστε......διαβ" και Account καθώς κρύβει την τελευταία κάτω επιλογή με νέο περιεχόμενο
 8. https://www.e-shop.gr/razer-viper-optical-switches-sensor-ambidextrous-wired-gaming-mouse-p-PER.580970 74.90 viper δε θα τα έδινα - πολλά για ποντίκι προσωπικά ( δίνω μαξ 45 +- 5 )
 9. Δεν είναι άσχημη κίνηση, smart move. Πλάκα πλάκα είναι ακριβουτσικα του Μπάρμπα Στάθη. Εμένα που μαρεσουν πολύ τα λαχανικά ας πούμε το βλέπω σούπερ ευκαιρία. Ναι φέτος δεν είχε τρελές εκτυπώσεις, για Μ2 SSD 1TB Κάτω από 100 ευρώ περίμενα ή καμια 2Κ 144 σε καλή τιμή αλλά κατέληξα μαζί με φίλο να πάρουμε κάρτα γραφικών - την ίδια - από Πλαισιο <5700>. Ενώ την είχα προγραμματίσει για Φλεβάρη αυτή την αγορά . Ας πούμε ότι περίμενα να γίνει χαμός στο Αμαζον, πέρσι είχαν μπει κάτι 960 evo αν θυμάμαι καλά. Φέτος ησυχία. Κατά τα άλλα μαύρη εβδομάδα κυριολεκτικά με πολύ τρέξιμο για προσωπικούς λόγους.
 10. Ααα ακόμα καλύτερα θα μείνω με το υπάρχον. Γιατί είχα διαβάσει κάτι μάλλον ράδιο αρβύλα κουβέντα ότι με το ζόρι πρέπει να πάρεις το άλλο. Τότε μια χαρά. Με έχει βολεψει το 2i μια χαρά
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.