Jump to content

SpirosKGR

Premium Members
  • Posts

    4.152
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Everything posted by SpirosKGR

  1. Νομίζω ότι το εντόπισα και γω το συγκεκριμένο κατά το " bootαρισμα " του steam όταν μόλις έχει φρεσκοφορτωσει. Θα δοκιμάσω να κάνω "αναπαράσταση" τη διαδικασία που αναφέρατε προηγουμένως (αν και δεν αξιοποιώ sleep λειτουργίες εδώ και 10 χρόνια)
  2. SpirosKGR

    nVidia RTX 40X0 Ada Architecture

    Ισχύει αυτό, raster+RT χωρίς DLSS δεν φτάνει για 4Κ@120 η 4090 σε 2023 τίτλους. (max) O Άρης πάντως αμφιβάλει... Θα δούμε εν τέλει https://hwbusters.com/news/nvidia-rtx-50-series-blackwell-to-debut-16-pin-pcie-gen-6-power-connector-standard-most-likely-fake/
  3. Εκ γενετής Ψυχοπαθαρες άτομα στα σχόλια κάνουν πάρτυ Μετά απορούν μερικοί επιστήμονες πώς θα καταστραφεί οι ανθρωπότητα. Ιδού η απάντηση.
  4. SpirosKGR

    nVidia RTX 40X0 Ada Architecture

    Το Διπλό Καρτονι ήταν για τους ονειροπαρμένους. Ποτέ δεν δούλευε σωστά. Όπως ήταν φυσικό σταδιακά έσβησε σαν κερακι
  5. Ζητείται η άνωθεν εξωτερική κάρτα ήχου/amp του τίτλου Παρακαλώ κάντε τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ
  6. SpirosKGR

    Αγορά οικονομικού αφυγραντήρα

    Είδα κι αυτούς τους δύο. Ο 20αρης φαίνεται μια καλύτερη περίπτωση ώστε να τον βάλω σε σημείο να μαζεύει και του υπόλοιπου σπιτιού την υγρασία; Áöõãñáíôçñáò 12lt Primo Prdh-45003 R290 Çëåêôñïíéêïò - Áöõãñáíôçñåò (HAP.002930) WWW.E-SHOP.GR Çëåêôñïíéêüò áöõãñáíôÞñáò PRIMO PRDH-45003 ìå ïéêïëïãéêü øõêôéêü ìÝóï R290 êáé ößëôñï åíå... Áöõãñáíôçñáò 20lt Primo Prdh-45016i Ìå Öéëôñï Åíåñãïõ Áíèñáêá - Áöõãñáíôçñåò (HAP.005179) WWW.E-SHOP.GR ÁöõãñáíôÞñáò ìå áðüäïóç áöýãñáíóçò 20lt ôçí çìÝñá êáé ößëôñï åíåñãïý Üíèñáêá. Åßíáé SKU:HAP.005179
  7. SpirosKGR

    Αγορά οικονομικού αφυγραντήρα

    Ευχαριστώ για το reply. Αναφέρεστε σε ποιον συγκεκριμένα;
  8. Καλησπέρα. Μιας και η υγρασία στο υπνοδωμάτιο (25τμ) δεν παλεύεται, αυτές τις μέρες - μιλάμε για 83%-95% (Κέρκυρα), θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιον σχετικά VFM αφυγραντήρα. Ευχαριστώ. Μεταξύ αυτών των δύο (έχω δωροεπιταγη -10€ γι'αυτό Πλσιο), αξίζει τα παραπάνω χρήματα ο Singer? Singer SDHM-12L Smart Ion Αφυγραντήρας 12,00 Lt/24h | Plaisio WWW.PLAISIO.GR Singer αφυγραντήρας με φίλτρο ενεργού άνθρακα, λειτουργία ιονιστή και δυνατότητα αφύγρανσης... 119 Nuvelle NDE -12PL19 Αφυγραντήρας 12,00 Lt/24h | Plaisio WWW.PLAISIO.GR Αφυγραντήρας Nuvelle με δυνατότητα κάλυψης χώρου έως 40㎡ και αφύγρανσης έως 12Lt. 89.99
  9. SpirosKGR

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Καλά μη το νομίζεις , βγες στη γύρα και ρώτα τι ακριβώς γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου και θα μείνεις κάγκελο από τις απαντήσεις ..
  10. SpirosKGR

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    What happened on 9/11 αναρωτιέται το άλλο το παρτσακλό clowns
  11. SpirosKGR

    Call of Duty: Modern Warfare III

    Υ.Γ. Το movement ναι είναι πιο snappy αλλά όλο μαζί μοιάζει σαν να το πήγαν στο τέρμα, στο 200%, σε σημείο ψευτιάς ορισμένες φορές. Ειδικότερα και όταν "ξεκλειδώσουν" τα abuse χαρακτηριστικά σε συνδιασμό με τα αλειμμένα βούτυρα εκ των γονάτων aka slide cancel cancer
  12. SpirosKGR

    Call of Duty: Modern Warfare III

    Ποιους νέους χάρτες, τους ίδιους από το 2009 έφεραν λόγω "νοσταλγίας" ως φθηνή επιλογή. Νέοι με την παραδοσιακή συνταγή είναι του Ground War αλλά στη πραγματικότητα μιλάμε για σημεία ενδιαφέροντος του νέου χάρτη από το Warzone (3). Η οποία ήταν.. πιο ψεύτικη και άχρωμη σε τόσο έντονο βαθμό που έβγαζε μάτι ακόμη αν το συγκρίνουμε και από το μέτριο περσινό παιχνίδι. Το Mw19 είχε πιο φωτορεαλιστικά γραφικά στα όπλα και πιο καλοσχεδιασμένο ήχο. Εδώ σχεδόν όλα μοιάζουν μεταξύ τους. Για να δούμε τώρα με την εξαγορά που πέρασε αν ταρακουνήσει τα γεμάτα λαμόγια θεμέλια της Activision ο Σπένσερ και η Microsoft. Asap πρέπει να ξηλωθούν πολλοί και πολλές εκ των "3000 devs" και υψηλόβαθμων στελεχών και να μείνουν όσοι αξίζουν πραγματικά. Εννοείται μαζί με τα παιδιά που ασχολούνται με τα animations (reloads κλπ) στα όπλα όπου όντως εκεί έχουν κάνει υποδειγματική δουλειά. (youtube γράψε Modern Warfare 2019 animations) Αδιάφορη Beta, σχετικά αδιάφορο παιχνίδι ειδικότερα για 70/80€ Θέλετε να παίξετε το 4-5ωρο Campaign; 2024 βαθιά θα σκάσει Game Pass. Θες multiplayer ; Περίμενε κάποια δωρεάν διάθεση ΠΣΚΔ που βγάζουν συνήθως λίγες εβδομάδες μετά το λανσάρισμα για να boostαρουν πωλήσεις. Εξάλλου σε 3 μήνες μετά από τη κυκλοφορία το MP είναι καταδικασμένο να αποτύχει και η πλειοψηφία αυτών που παίζουν σε καθημερινή βάση είναι όσοι κάνουν (ευκολότερο) Grinding όπλων για το Warzone.
  13. SpirosKGR

    Προτεινετε κοινωνικα χομπι

    Airsoft, κοινωνικό και θα ακονίσεις τόσο τα επίπεδα δράσης aka αδρεναλίνης και τεστοστερόνης σου. Επίσης μάθε ένα μουσικό όργανο, όπως πιάνο, ή κιθάρα, ή αρμόνιο κ.α.
  14. Αλλαγή μπαταρίας. Εύκολη πατέντα.
  15. SpirosKGR

    Battlefield 2042

    Εύκολο τι χρειάζεται: - Ομάδα devs με όρεξη κ όραμα. - Fanbase που να μη σηκώνει πολλές μαλακίες και όντως να μιλήσει με το "πορτοφόλι" του - Να καταλάβει, να αποδεχτεί η EA & H Dev team τα λάθη τους - Όχι copy paste ιδεών ala clopy δυσλειτουργικά υβρίδια Αυτό θα γίνει του Αη Λουτσου οπότε μη περιμένετε και πολλά εκτός και Zambella effect !?
  16. SpirosKGR

    CoD: Warzone

    Πολύ καλός, χωρίς φρου φρου υποθέσεις. Αντίθετα προσφερει γραφήματα & απαραίτητες συγκρίσεις. &
  17. SpirosKGR

    CoD: Warzone

    Άλλαξε το "Video Memory Scale" σε 0.85 μέσα στο adv_options Documents\Call of Duty Modern Warfare\players Αν το αφήσεις default bugαρει κάποιες φορές και ξεπερνάει το default που είναι το 0.9 ή 0.85 και δηλώνει 1.0+ αυτόματα μπερδεύοντας τη πραγματική VRAM της κάρτας με αποτέλεσμα να νομίζει ότι έχεις περισσότερη και γεμίζει γεμίζει γεμίζει. Επίσης RendererWorkerCount στον αριθμό των φυσικών πυρήνων της CPU για Intel ( δε ξέρω σε AMD θα το βρω και θα ενημερώσω γιατί δε θυμάμαι τώρα ) Στη συνέχεια, πατας Ctrl+S για να αποθηκεύσει τις αλλαγές. Δεξί κλικ, επιλογή "read only" για να μην πάει να στα αλλάξει μόνο του.
  18. Γίνεται κάπως τροποποίηση, δηλαδή, κατεβάζοντας τη τελευταία έκδοση του Mint να περάσεις/αποθηκεύσεις στο λειτουργικό manually το GSAT και να ανεβάσεις το .iso ? Θα το εκτιμούσα πολύ.
  19. Ποια από τις 2 είναι πιο ελαφριά ίσα ίσα να τρέξει το GSAT χωρίς να επηρεάζει ( τρωει ραμ )
  20. Bootαρε με Linux mint..... αλλά δε βλέπει το Ethernet οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω το GSAT
  21. Δε βρίσκω τη συγκεκριμένη επιλογή στο Bios. Μήπως το έχουν με άλλο όνομα οι MSI?
  22. Προσπαθώ να bootάρω φλασάκι με linux mint για να τρέξω το GSAT μιας και έφαγε ένα freezαρισμα το παιχνίδι ( Warzone ) στο ξαφνικό ( πάγωσε τελείως χωρίς error ) και δε μπορώ. Ενώ έχω επιλέξει στο bios CSM Enabled + Legacy bios μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζει η GPU Legacy mode και γυρνάει σε UEFI, δοκίμασα και με την ενσωματωμένη ως γνωστόν με UEFI δεν μπορεί να συνεχίσει στο load του λειτουργικού που έχει το φλασάκι. Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς γίνεται η διαδικασία καθώς έχω μπερδευτεί; mobo: MSI z690 - A Pro DDR4 cpu: i7 12700K ram: Crucial Ballistix 3200MHz ( 32GB - 2x16GB ) DDR4 @gdp77
  23. SpirosKGR

    CoD: Warzone

    Είναι αναγνωρισμένο bug, θα φτιαχτεί, λένε. Το γράφουν στο Twitter
  24. SpirosKGR

    Πόλεμος στην Ουκρανία

    3πλέτα hoax ειδήσεων ή παραποιημένων με στόχο εύκολο/€/ "κλικ" blogs/sites pronews pentapostagma makeleio ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτά τα μέσα που παραποιούν ειδήσεις Να ελέγχετε από τουλάχιστον 2-3 διαφορετικές πηγές γραμμή γραμμή.
  25. SpirosKGR

    Πόλεμος στην Ουκρανία

    Ουκρανία: Καθησυχάζουν τώρα οι Ουκρανοί για τη φωτιά στο πυρηνικό εργοστάσιο | in.gr WWW.IN.GR Δεν διαπιστώνεται διαρροή ραδιενέργειας από κανέναν αντιδραστήρα και η φωτιά... Στο τσακ θα γινόταν μαλακία
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.