Jump to content

Γιάννης_84

Premium Members
  • Posts

    1.940
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Γιάννης_84

  • Γενέθλια 12/03/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    τι να πρωτογράψω;
  • Επάγγελμα
    Τεχνικός

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Γιάννης_84's Achievements

  1. Ανταγωνιστικός έναντι ποιων; Άλλων Ευρωπαίων; Ή χωρών με βιοτικό επίπεδο στον πάτο; Αν η μη ανταγωνιστικότητα οφείλεται σε εξαντλημένη γη κλπ, το καταλαβαίνω, αλλά μήπως δεν έχουμε και παραδείγματα βλαπτικών αγροτικών πολιτικών; Σε αυτό δεν διαφωνώ, συμβαίνει. Βλέπεις την έλλειψη εμπιστοσύνης αδικαιολόγητη; Αυτό ξεπερνάει εμένα. Ο μεγαλύτερος φταίχτης συνήθως είναι ο εαυτός μας και όχι οι άλλοι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι διάφοροι 《άλλοι》 είναι αγγελούδια αγαθών προθέσεων. Έτερον εκάτερον.
  2. Άλλο πράγμα το να στερεύουν τα πηγάδια ή να μην πιάνει το προϊόν καλή τιμή στην αγορά και άλλο πράγμα είναι τα άνωθεν οικονομικής φύσης κίνητρα/αντικίνητρα για τη χ/ψ καλλιέργεια. Αυτά είναι στα οποία έχει ασκηθεί κριτική, συχνότατα δικαιολογημένη και όχι οι επιστημονικής φύσης προειδοποιήσεις για το τι επιπτώσεις έχει η α ή η β πρακτική. Και επειδή ακριβώς δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ούτε στις προθέσεις, ούτε στην εκτέλεση της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγροτικής πολιτικής, πολλοί αντιδρούν όπως στον ψεύτη βοσκό, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέει.
  3. Δεν είναι απαραιτήτως μόνο θέμα αποδεικτικών στοιχείων και χαζού ή έξυπνου εισαγγελέα, μπορεί να είναι και θέμα άμεσης ή έμμεσης πίεσης, υποσχέσεων, φιλοδοξιών κλπ. Δεν γνωρίζω κάτι, αλλά να προτείνεται αθώωση ειδικά για βιασμό, είναι λίγο περίεργο, δεν ξέρω. Ο τύπος είπε πως ήταν ερωτευμένος με το κοριτσάκι και δήθεν δεν ήξερε την ηλικία της. Στέκουν αυτά τα πράγματα; Τι να πω, δεν ξέρω. Γενικά ο τύπος έχει παίξει το χαρτί <<ρίξτε με σε όσο πιο μαλακά γίνεται, γιατί αλλιώς θα πάρω κι άλλους μαζί μου στο βούρκο>> και σαν να φαίνεται προς το παρόν ότι μπορεί και να αποδίδει αυτό το χαρτί, δεν ξέρω, μακάρι οι ποινές στο τέλος να διαψεύσουν τις ανησυχίες μου.
  4. Κολωνός: Ενοχή της μητέρας της 12χρονης προτείνει η εισαγγελέας WWW.ENIKOS.GR Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό όπως κατηγορείται, πρότεινε η εισαγγελέας. Συγκεκριμένα ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη για διακεκριμένη Μια εσάνς εύνοιας προς τον παιδέρα αισθάνομαι... Μακάρι να κάνω λάθος, περιμένω να δω ποινές...
  5. Γιάννης_84

    Καταγγελία για την Τράπεζα Πειραιώς

    Τράπεζες. Οι υπερνταβατζήδες οποιασδήποτε συναλλαγής και επαγγελματίες της ταλαιπώρησης πελατών τους και μη. Και με τις ευλογίες του κράτους εννοείται.
  6. Ξεπερνάει κάθε όριο αλαζονείας, περιύβρισης νεκρών, προσβολής μνήμης τεθνεώτων, υποτίμησης νοημοσύνης ζωντανών και δεν ξέρω και 'γω τι άλλο, αυτή η δήλωση του Γεωργιάδη! Δηλαδή θέλει να μας πει πως δεν μπορεί η κυβέρνηση να φταίει ταυτόχρονα για το ρουσφετοκοπρόσκυλο στου οποίου τα χέρια τζόγαρε με ανθρώπινες ζωές (που σίγουρα φταίει), για το σιδηροδρομικό μπάχαλο (επίσης σίγουρα φταίει) και για το να έκαναν τίποτα στραβά μάτια και σε άλλες καταστάσεις λαθρεμπορίου ή δεν ξέρω τι άλλο. 41% Δεν ξέρω αν το μπάζωμα ήταν αναγκαίο (αμφιβάλλω μεν, δεν παίρνω θέση δε), αν ήταν μια χαζή αστοχία, (πιθανό κι αυτό) ή αν ήταν μέρος συνειδητής προσπάθειας συγκάληψης κάποιας πτυχής του δυστυχήματος, (σας τα ' λεγε ο Δον Κιχώτης, τώρα τα λένε και πραγματογνώμονες των οικογενειών) αλλά όπως και να έχει, η παραπάνω δήλωση του νανογιλέκου συνηγορεί υπέρ του χειρότερου πιθανού σεναρίου όποιο και αν είναι αυτό.
  7. Γιάννης_84

    nVidia RTX 40X0 Ada Architecture

    Εξαιρετικό άρθρο!
  8. Σε κάποια νέα hp μοντέλα, αρνείται να τυπώσει αν δεν έχεις κάνει τον εκτυπωτή προσθήκη σε hp account! Ψόφο, απλά...
  9. Έχει πέσει μαύρο στην hp από την πρώτη στιγμή που το πήρα είδηση.
  10. - Τα παιδιά δεν πρέπει επίτηδες και εκ των προτέρων να στερούνται της ευκαιρίας να έχουν μαμά. - Είσαι ομοφοβικός. - Η μάνα είναι ιερή και αναντικατάστατη. - Είσαι ομοφοβικός. - Ο πατέρας είναι κι αυτός σημαντικός και απαραίτητος. - Είσαι ομοφοβικός. - Ο πατέρας δεν είναι το ίδιο με τη μητέρα. - Είσαι ομοφοβικός. - Ο γάμος είναι η ένωση άνδρα και γυναίκας και ετυμολογικά ακόμα. - Δεν έχετε το μονοπώλιο της λέξης. Α, και είστε ομοφοβικοί. Και μικρόψυχοι. Δεν μας νοιάζει τι σημαίνει η λέξη, την αλλάζουμε κι άμα σας αρέσει. Είστε ομοφοβικοί. - Δεν νοείται παιδί χωρίς μητέρα επίτηδες και μάλιστα με νόμους που να το ενθαρρύνουν να συμβαίνει πιο εύκολα. - Είσαι ομοφοβικός. Μα τα δικαιώματα των παιδιών ΑΒΓΔΕΖ+ μαντράχαλων υπερτερούν κι αν βάζεις πιο πάνω τα δικαιώματα των παιδιών, είσαι ομοφοβικός! - Μα συχνά τα κάνουν κι αυτά ομοφυλόφιλα. - Καλά κάνουν, δεν είναι κακό (Άδωνις) και είσαι ομοφοβικός. - Μα δείτε σε ποια ατζέντα ανήκουν τα βήματα που γίνονται και που έχουν οδηγήσει σε χώρες οι οποίες έχουν προηγηθεί σε αυτά τα θέματα. - Υπερβολές. Τι κακό κάνουν οι drag queen στα νηπιαγωγεία δηλαδή; Παραμυθάκια διαβάζουν, σιγά. Και γιατί δηλαδή είναι κακό να πονηρεύουν τα 4χρονα νήπια μαθαίνοντάς τους πως μπορεί και να τους αρέσει το ίδιο φύλο; Κι αν σε μερικά αγοράκια φοράνε φορέματα από 4 χρονών και τα φωνάζουνε με κοριτσίστικο όνομα εφόσον ήδη ξέρουν τι τους γίνεται, τι πειράζει; Είσαι ομοφοβικός. Γενικά όλα τα αντεπιχειρήματα εκεί καταλήγουν. Δεν πειράζει το ένα, δεν πειράζει το άλλο, υπερβολή το παράλλο, το κάνουν κάποιες πλουσιότερες ή/και πιο προηγμένες χώρες και άρα είναι σωστό και όποιος διαφωνεί είναι χριστιανοταλιμπάν, ομοφοβικός, ζει στο Μεσαίωνα κλπ.
  11. Δυστυχώς δεν θα το τερματίσουν πουθενά και ποτέ όπως έχει ήδη αποδειχθεί κι αλλού. Και μετά θα πέφτουν από τα σύννεφα για την άνοδο της ακροδεξιάς, θα κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων για τα βαθύτερα αίτια, για το λαϊκισμό, την αμορφωσιά, το συντηρητισμό, την οικονομική κρίση και άλλες τέτοιες αρλούμπες και για τις πραγματικές αιτίες δεν θα γίνεται καν πραγματική συζήτηση παρά μόνο συκοφάντηση των κανονικών, από τις φανερές και τις κρυφές υπηρέτριές τους.
  12. Να μπαίνει στην ίδια λογική ελέγχου των προβληματικών οικογενειών. Να ελέγχεται αν του φέρονται σωστά, ότι δεν βιάζεται, δεν προσηλυτίζεται σεξουαλικά κλπ, να ελέγχεται που είναι ο δεύτερος βιολογικός γονιός και γιατί είναι (αν είναι) εξαφανισμένος/η κλπ, δεν μπορείς έτσι απλά να παίρνεις παιδιά. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως ναι, να αφαιρείται η κηδεμονία αν κινδυνεύει το παιδί. Το ελειμματικό μεγάλωμα δεν νομίζω πως είναι εφικτό να το σώσεις με νόμους, ας μην το ενθαρρύνεις τουλάχιστον, αυτό κυρίως προσπαθώ να εκφράσω. Διαφωνώ διότι αυτό είναι πραγματικά οπισθοδρομικό και απάνθρωπο. Δεν γίνεται να κυνηγάμε τον κόσμο και να τους ανακρίνουμε τι τους αρέσει. Ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα. Πρέπει σε όλα να υπάρχει ένα ρεαλιστικό όριο. Δεν μπορεί να φυλακίζεις μόνο με βάση προθέσεις και αυτές όχι σίγουρες. Περίπου. Οι διαφορές είναι τα αποτελέσματα από την όλη κατάσταση. Το χωρίς μητέρα είναι η πιο κραυγαλέα και αναντίρρητη διαφορά, όχι η μόνη διαφορά. Και επειδή πολλά παιδιά μεγάλωσαν και μεγαλώνουν χωρίς έναν από τους δύο και ίσως εκεί να θέλεις να το πας, εκεί τουλάχιστον την έχει επιβάλλει κάποια ανθρώπινη αστοχία/ατυχία την κατάσταση, όχι κάποιος επίτηδες και προμελετημένα και με νομοθετική πρόβλεψη ειδικά για να τον διευκολύνει να το επιτύχει. Συμφωνώ. Μέσα στη λέξη περιβάλλον και στη λέξη απαραίτητα που αναφέρεις, είναι κατ' εμέ (και όχι μόνο) και ο πατρικός και ο μητρικός ρόλος. Καταλαβαίνω γιατί, αλλά διαφωνώ που τα διαχωρίζεις. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ. Δεν ξέρω πόσο μεγάλο παιδομάζωμα θα έκανες εσύ, αλλά εγώ θα περιοριζόμουν μόνο σε αυτά που κινδυνεύουν/κακοποιούνται κλπ, όχι σε όποια δεν μου αρέσει τι ψηφίζουν οι γονείς τους ας πούμε ή σε αυτούς που έπεσαν λίγο έξω οικονομικά και εργάζονται περισσότερες ώρες. Δύσκολο θέμα και δύσκολο το που θα τραβήξεις τη γραμμή, αλλά όσο πιο σημαντικό είναι το ποσοστό που εννοείς, τόσο πιο πολύ ζημιά, παρά καλό θα κάνεις.
  13. Δεν έχω εκφραστεί για το θεσμό της παρένθετης και δεν το θεωρώ εύκολο θέμα. Πιθανότατα σε πολλές περιπτώσεις να έχεις δίκαιο σε ό,τι γράφεις μέχρι τη δεύτερη τελεία σου, δεν είμαι σίγουρος, είμαι ανοιχτός σε αυτό το τόσο λεπτό θέμα. Οι προορισμοί όμως όπως το θέτεις, διαφέρουν και άρα επηρεάζουν κατά πολύ το αποτέλεσμα. Καθορίζουν αν το παιδί θα έχει έστω μη βιολογικούς μητέρα και πατέρα ή αν θα έχει δύο από τα ίδια. Διότι είναι ανέφικτο και δυστοπικό το να προσπαθήσεις να εξασφαλίσεις την εφαρμογή ενός τέτοιου νόμου! Πως θα γίνει; Θα τους μαρκάρουμε με τσιπάκι; Θα τους στειρώνουμε; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Μπούρδες είναι αυτά που γράφεις με τις σύριγγες! Σύριγγες στη φύση δεν υπάρχουν, άρα στην κατηγορία τεχνικά υποβοηθούμενης ανήκουν τα παραπάνω. Γράψε μετά για φυσικά υποκατάστατα της σύριγγας για να επιμείνεις λίγο ακόμα. Σε κάθε περίπτωση το έβαλα επίτηδες σε εισαγωγικά το απαγορεύεται ακριβώς επειδή στην πράξη είναι εφικτό με τις παραδοχές είτε να το κάνουν κανονικά κι ας μην τους αρέσει, είτε να χρησιμοποιήσουν τις παραπάνω μεθόδους. Το 5χρονο καταλαβαίνει τουλάχιστον τη σημασία μητέρας και πατέρα ενώ για πολλούς ενήλικες αμφιβάλλω. Εσύ το βρίσκεις οκ αυτό δηλαδή; Αν θέλουν παιδί, να πάνε να βρουν μια γυναίκα να το μεγαλώσουν και μαζί όπως θα είναι καλύτερο και για το ίδιο και να αφήσουν τις σύριγγες και τις μαλακίες. Τι είναι το παιδί; Αξεσουάρ; Έχει απαιτήσεις το παιδί, δεν είναι κατοικίδιο συντροφιάς. Και δεν με νοιάζει τι επιτρέπουν ή όχι τα παραθυράκια των νόμων, λίγη λογική να έχουμε. Συνέλθετε.
  14. Σαν παιχνίδι της κολοκυθιάς μοιάζει η παραπάνω διατύπωσή σου. Ό,τι λέει αυτός, εγώ θα λέω το αντίθετο... Δεν βγάζει καν νόημα. Εντάξει, τώρα η μπούρδα πήγε σύννεφο. Ή θα γίνει με τον πρωτόγονο τρόπο ή όπου έβαλα ατυχώς τη λέξη εξωσωματική, βάλε με την βοήθεια της τεχνολογίας ευρύτερα. Εσύ ποιους άλλους διαστημικούς τρόπους εννοείς και τι σχέση έχουν; Ναι, μπορούν, αλλά μόνο ένα ζευγάρι ίδιου φύλου έχει εξ ορισμού ανάγκη κάποια τέτοια προσυμφωνία για αυτό το σκοπό. Γενικά ό,τι μπορούν να κάνουν οι μεν, μπορούν και οι δε. Το ανάποδο δεν ισχύει και θέλουν να το κάνουν να ισχύσει με το ζόρε και τη βοήθεια του νόμου. Δυστυχώς για μένα; Δεν αφορά εμένα προσωπικά το θέμα, κουβέντα κάνουμε. Είναι και θέμα ξέχωρο, άπτεται όμως και του παρόντος γιατί αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις προαπαιτούμενό του. Με ποιο κριτήριο; Το να μη ζηλέψουν κάποιοι ή μήπως έπρεπε να μας νοιάζει λίγο περισσότερο και το αποτέλεσμα στα παιδιά; Ναι, το καλύψαμε όλοι μας αυτό το 《το ίδιο κάνει》. Απλώς κάποιοι θεωρούν μητέρα και πατέρα ισοδύναμο με δυο πατεράδες ή δυο μανάδες. Μόνο έτσι μπορείς να πεις πως θα είναι το ίδιο. Εγώ αυτούς τους δύο σημαντικότατους, διακριτούς και ιερούς ρόλους δεν πρόκειται να τους απαξιώσω και να τους μηδενίσω, που να χτυπιέστε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.