Jump to content

Γιάννης_84

Premium Members
 • Content Count

  1,137
 • Joined

 • Last visited

About Γιάννης_84

 • Rank
  Registered User
 • Birthday 03/12/1984

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Αθήνα
 • Ενδιαφέροντα
  τι να πρωτογράψω;
 • Επάγγελμα
  Τεχνικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ο Ζωγράφος είναι απλή παραδοσιακή απάτη από ότι συμπέρανα διαβάζοντας το ellinikahoaxes.gr το οποίο έκανε έρευνα για τους ισχυρισμούς του. Την εναλλακτική εξήγηση ότι η μέθοδός του λειτουργεί αλλά την καβάτζοσαν οι μεγάλες δυνάμεις την θεωρώ από ελαχιστότατα πιθανή έως εντελώς απίθανη. Ο Καλογεράκης δεν ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε τον τροχό. Κλασσική ηλεκτρόλυση κάνει και το λέει καθαρά. Απλώς τονίζει (και έχει απόλυτο δίκαιο) ότι αν είναι να πάρεις την ενέργεια για την ηλεκτρόλυση από τη ΔΕΗ τότε δεν έχει κανένα οικονομικό/οικολογικό νόημα και επίσης ισχυρίζεται ότι έχει καταφέρει να διαχωρίζει και να αποθηκεύει το παραγόμενο υδρογόνο με φθηνό και ασφαλή τρόπο. Και αυτό είναι που έχει κάποια αξία να ψαχτεί γιατί με τις κατάλληλες μαζικές υλοποιήσεις και οικονομίες κλίμακος, η απλή ηλεκτρόλυση για παραγωγή υδρογόνου με βολικές όμως τεχνικές αποθήκευσης μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη σε πολλές εφαρμογές.
 2. Είμαι 35 χρονών και είμαι με τη γυναίκα μου από το 2003. Δεν έχω προφίλ σε κανένα social και τα δύο μου παιδιά είναι τα μεγαλύτερά μας κατορθώματα. Οι ισοπεδωτικές γενικεύσεις χρησιμεύουν μόνο σαν βοηθήματα αυτοεπιβράβευσης σε αυτούς που θέλουν με το ζόρε να αποδείξουν στους υπολοίπους ότι οι ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ επιλογές είναι αναγκαστικά ΑΝΩΤΕΡΕΣ από αυτές ΟΛΩΝ των άλλων. Το #24 (και κανά δυο ακόμα) πραγματικά μου θύμισε λινουξά που αφορίζει για όλα τη microsoft, παοκτζή που αφορίζει το κράτος των Αθηνών, αριστεριστή που βρίζει τους νοικοκύρηδες, χρυσαυγίτη που βρίζει τους εβραίους και αδερφή που της φταίνε οι str8 καταπιεστές του 《δικαιώματός τους》 στο delivery παιδιών. Τα ανδρόγυνα κάνουν παιδιά και γιαυτό υπάρχουμε. Και οι οικογένειες είναι προτιμώτερες από το σκορποχώρι και το ότι να 'ναι.
 3. Ο τελευταίος που την έφαγε πριν κανα 2μηνο είχε πόρτα 40.χχχ δύσκολο και μεγάλο password, server 2012 r2 fully updated και username μη συνηθισμένο. Επίσης είχε πληρωμένο fsecure το οποίο ο hacker το έφαγε για πρωινό παρά το ότι ήταν password protected. Το τελευταίο πράγμα που κατέγραψε το log του ήταν ένα .exe κάπου στο appdata και μετά τίποτα. Ευτυχώς το backupdrive που ήταν χωρίς drive letter τη γλύτωσε. Από τότε μόνο vpn.
 4. Γίνεται χαμός τώρα τελευταία με rdp hacks (και σε σοβαρά passwords και με όχι συνηθισμένα username) που συνοδεύονται από ransomware με το που καταφέρει ο καλοθελητής να πάρει access και τα av δεν καταφέρνουν τίποτα. Εγώ πλέον rdp ανοιχτό αφήνω μόνο αν ο server είναι πίσω από vpn.
 5. https://www.displayport.org/cables/how-to-choose-a-displayport-cable-and-not-get-a-bad-one/ Despite what you may read, there is no such thing as a DisplayPort 1.1 cable and DisplayPort 1.2 cable. A standard DisplayPort cable, including the so-call DisplayPort 1.1 cables, will work for any DisplayPort configuration including the new capabilities enabled by DisplayPort 1.2, including 4K and multi-stream capabilities. All standard DisplayPort cables support RBR, HBR (High Bit Rate), and HBR2 (High Bit Rate 2), which can support 4K at 60Hz, or up to four 1080p displays using multi-stream. Απομόνωσα το παραπάνω αλλά αξίζει να διαβαστεί ολόκληρο.
 6. Σύμφωνα με το displayport.org τα καλώδια δεν έχουν version. Παρά την ταλαιπωρία του gomar με ένα τυχαίο καλώδιο, θα πρότεινα να πάρεις ένα οποιοδήποτε dp καλώδιο να κάνεις τη δουλειά σου. Έχοντας χρησιμοποιήσει πάνω από 10 διαφορετικά dp καλώδια σε διάφορους συνδυασμούς gpu-οθόνης, ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
 7. Δες αν υπάρχει κανένα NTFS write support tool της προκοπής για ubuntu.
 8. Να σε ενημερώσω ότι ελέγχουν το κράτος χρόνια τώρα άρα τελικά αυτός που βρίσκει απέναντί του το κράτος είναι ο νοικοκύρης ο οποίος απ' ότι φαίνεται δεν θα βαρεθεί ποτέ να πέφτει από τα σύννεφα σε κάθε επιβεβαίωση αυτής της κατάστασης...
 9. Χωρίς παρεξήγηση ή κακή πρόθεση αλλά αυτή ακριβώς η αντιμετώπιση είναι ένας από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην επιβράβευση/ανοχή διάφορων ανθελληνικών μισελληνικών ομάδων (πολλά κόμματα, οργανώσεις, ΜΚΟ, κτλ). Αυτά που κάποτε αποτελούσαν συνωμοσιολογικές θεωρίες των "ακραίων", έχουν φτάσει να τα παραδέχονται διάφοροι εκπρόσωποι ή έστω "εκπρόσωποι" αυτών των ομάδων και η αντίδραση του μέσου ψύχραιμου παρατηρητή είναι η παραπάνω.
 10. Δεν απευθύνθηκε σε μένα αλλά με την ευκαιρία της μόλις πριν λίγων λεπτών λογοκρισίας ανάρτησής μου στο διπλανό thread, θέλω να υπενθυμίσω ότι ο νόμος βάζει στην ίδια ακριβώς υπερπροστατευόμενη ομαδοποίηση και αυτόν που πέφτει από το κτίριο και αυτόν που τον έχει ρίξει... Ο μεν σάικο τιμωρός είναι by default πρόσφυγας και πρέπει να τον φάμε στη μάπα, ο δε ξεβράκωτος στο σύνταγμα έχει τις πλάτες του νόμου και δεν συλλαμβάνεται επειδή ασκεί ελευθερία έκφρασης και πρέπει να τον φάμε και αυτόν στη μάπα και ο λογικά σκεπτόμενος που θα διαμαρτυρηθεί και για τα δύο είναι ομοφοβικός και ξενοφοβικός και πρέπει να διώκεται...
 11. Δεν ξέρω ακριβώς ποια φράση του συμφορουμίτη πυροδότησε την τιμωρία αλλα με την ευκαιρία...: (Υπογραμμίσεις δικές μου). Απλά να επισημάνω ότι η ύπαρξη νόμων που απαγορεύουν να δηλώσεις ότι φοβάσαι αποτελεί ακρότητα. 《Νόμιζα》 ότι είχαμε δικαίωμα να φοβόμαστε ότι θέλουμε και ελευθερία του λόγου να το δηλώνουμε. Τώρα αν δεν πρόκειται για δίωξη φοβιών αλλά κάτι άλλο, τότε ας βρίσκανε και ας χρησιμοποιούσαν άλλες λέξεις, και αυτοί που κάνανε αυτούς τους τερατονόμους και αυτοί που τους σέβονται και ευλαβικά τους εφαρμόζουν. Βέβαια οι λέξεις τελικά μάλλον σωστές είναι και επειδή δεν γίνεται κάποιος δια της βίας να πάψει να φοβάται, υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις. Προς το παρόν επικρατεί αυτή που περιλαμβάνει πλύση εγγεφάλου για το τι πρέπει και δεν πρέπει να φοβόμαστε και το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι, σε συνδυασμό με λογοκρισία και δίωξη αυτών που ακόμα φοβούνται και τολμάνε να το λένε, και τουλάχιστον χλευασμό για τα πραγματικά θύματα των ιερών αγελάδων της παρανοϊκής πολιτικής ορθότητας.
 12. Είχε πολύ καλά στοιχεία η ταινία, αν και θα την περίμενα/ήθελα λίγο καλύτερη και σίγουρα δεν πλησίασε το IW κατ' εμέ. Μερικά στοιχεία που με χάλασαν ήταν η υπερβολή στην γελιοποίηση και απομυθοποίηση του Thor με σκοπό να βγάλει με γέλιο με το ζόρι και να σε κάνει να ανυπομονείς (μάταια) όλο και περισσότερο το πότε θα σοβαρευτεί, το μαλί της Danvers, η άστοχη διανομή των 3 ωρών ανάμεσα σε κλάψα, πλοκή και μάχες και κάποια εντελώς ρηχά και ουρανοκατέβατα πολιτικά μηνύματα μοντερνοαυνανισμού τα οποία σου έδιναν την εντύπωση ότι κάποιος που διάβασε την κάθε σκηνή έκανε λογοκρισία του τύπου "ΟΚ, στην σκηνή με το group therapy κάνε το χαρακτήρα gay, την captain marvel κούρεψε τη μην τυχόν και διαρεύσει καθόλου τοξική θηλυκότητα, την ασπίδα του captain δώστη καλύτερα στον Sam και όχι στο Μπάκυ κ.ο.κ." Πάλι καλά που δεν έκαναν την pepper shemale, τον spiderman gay και τον captain america κρυφοhydra ξέρω γω. Κατά τ' άλλα πέρασα ένα ωραίο τρίωρο διάλειμμα από την καθημερινότητα και θα ήθελα να την ξαναδώ. Επίσης να πω ότι ενώ πολλοί κράζουν τη λύση της χρονομηχανής, η τελική της υλοποίηση στην ταινία είχε μια σημαντική διαφορά από όλες τις ταινίες του είδους, που τουλάχιστον έδωσε μια εντύπωση ότι δεν είναι μια από τα ίδια ότι γυρίσαμε τον χρόνο πίσω και τα διορθώσαμε όλα ανώδυνα, αλλά ότι το κάναμε με τρόπο λίγο λιγότερο αναμενόμενο ας πούμε. Βέβαια και αυτό το στοιχείο το βίασε στο τέλος με τον captain america αλλά δε βαριέσαι...
 13. Τελικά ψηφίσανε υπέρ της διεκδίκησης των αποζημιώσεων όπως και όλα τα άλλα κόμματα, εκτός του ΚΚΕ το οποίο έκανε ξεχωριστή δική του πρόταση.
 14. Στο link σου δεν αναφέρεται καθόλου στο ποιοι υπερψήφισαν και ποιοι καταψήφισαν και δεν εντόπισα πουθενά το κομματάκι που παρέθεσες. Αντιθέτως σε είδηση η οποία αναφέρεται εκτός από το γενικό αποτέλεσμα, και στο ποιοι ψήφισαν τι γράφει τα εξής: http://www.enikos.gr/politics/640696/me-evrytati-pleiopsifia-egkrithike-i-protasi-voutsi-gia-diekdikis Οι Γερμανοί μας χρωστάνε. Το ότι έπαψαν να είναι ναζί δεν αλλάζει το γεγονός ότι μας χρωστάνε και πρέπει να μας πληρώσουν και σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί και η ΧΑ και ίσως και το ΚΚΕ το οποίο έκανε δική του πρόταση για το ίδιο θέμα.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.