Jump to content



EVGA GTX Titan SC, Corsair H100i


Freedom

Recommended Posts

EVGA GTX Titan SC, αγορασμένη περίπου περισυ τέτοια εποχή (η αρχική, αυτή ειναι replacement του replacement, ω replacement μεχρι να μου δώσουν μια που έγω θεωρώ της προκοπης) κατευθείαν απο EVGA, εγγύηση επίσης κατευθειαν απο EVGA.

Δεν έχει λειτουργήσει πότε με περισσοτερο απο 1.212V και αυτό με H100i/Noctua TIM/Enzotech ψυκτρακια για τα vrms κοκ (μαξιμουμ ότι και να γίνει 14C delta υπο οποιεσδήποτε συνθήκες full load και 0-1C delta σε idle). Για τους OCers, με Skynet V2 bios σταθερότατη στα 1150Mhz πυρήνας και +500 οι μνήμες (παντα τσεκαρισμένο σε πραγματικες συνθήκες σε παιχνιδια π.χ. ολόκληρο το BF4, ολοκληρο το COD Ghosts, ολόκληρο το Far Cry 3 Blood Dragon κλπ κλπ παντα maximum settings σε 1080p και πάντα με την H100i, ψυκτρακια Enzotech στα vrms και 3 14άρηδες Noctua να ψύχουν τα vrms/μνημες/pcb).

Πλεον είναι με την original ψυκτρα (και παλι Noctua TIM) και το original bios της.

Κουτί/παρελκομενα υπάρχουν. Εγγυηση άλλα 2 χρόνια.

Τιμή 500 ευρώ

Corsair H100i, αγορασμένη περισυ το καλοκαίρι (δεν εχει κλεισει ουτε έναν χρόνο) απο e-gate, αποδειξη-κουτι-παρελκόμενα υπάρχουν, χρησιμοποιήθηκε στην GTX Titan κατευθειαν με aftermarket ανεμιστηρες (οι μαμά ειναι τελείως αχρησιμοποιητοι). Το bracket για AMD έχει μονταριστεί αλλά παραμένει λειτουργικο (απλά εχει 2 τρύπες παραπάνω που έγιναν για να μπεί στην Titan).

Τιμή 70 ευρώ

Οποιαδήποτε δοκιμή δεκτή, ότι ερωτήσεις έχετε για τα αντικείμενα ευχαρίστως να σας τις απαντήσω, παραλαβή μονο απο τον χώρο μου (για να μπορει να τα δει/δοκιμασει κιόλας ο υποψηφιος αγοραστής), περιοχή Αθήνα, Κάτω Πατήσια, δεν στέλνω πουθενα και με κανέναν τρόπο, προτάσεις-"παζάρια" απλά θα αγνοούνται.

Οι αγγελίες έχουν μπεί ή θα μπούν και αλλού.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

EDIT: ξεχασα να αναφέρω οτι δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές, δεδομένου οτι αυτη είναι η πρώτη απο τις πολλες αγγελίες που θα ακολουθήσουν για να πουληθουν όλα τα components που διαθέτω απο desktop συστήματα (μονο φορητοι για μενα πλεον). Οπότε εκτός και αν έχετε π.χ. κανένα τουμπανο Dell Latitude με i7 MQ Haswell και 5 χρονια εγγύηση για ανταλλαγή, μην μπαινετε κάν στον κόπο. ;)

Link to comment
Share on other sites

Αν υπάρχει ακόμα, δίκια σου. ;)

Παιδες, btw, για την H100i, υπάρχει άθικτο bracket και για AMD (εχω και 2η H100i με αχρησιμοποιητο bracket) οπότε ο αγοραστής θα την πάρει με το άθικτο (συν ολα τα υπολοιπα παρελκομενα, κουτι κοκ).

Link to comment
Share on other sites

Γεια χαρά,

Η κάρτα είναι η ίδια που είναι και στο βίντεο Monster pc project?

επίσης: η ψύκρα κάνει αυτό το ticking/clicking? γιατί ενδιαφέρομαι για να την τρέξω στον αέρα αλλά με απασχολεί ο θόρυβος

Link to comment
Share on other sites

Γεια χαρά,

Η κάρτα είναι η ίδια που είναι και στο βίντεο Monster pc project?

Yeap και όχι μονο, είναι και η ιδια καρτα που εμφανιζεται σε όλες τις μετρήσεις 2600Κ/Titan (παντα με νερό) στο αντίστοιχο thread για το scaling κοκ...

Γεια χαρά,

επίσης: η ψύκρα κάνει αυτό το ticking/clicking? γιατί ενδιαφέρομαι για να την τρέξω στον αέρα αλλά με απασχολεί ο θόρυβος

Καμια σχεση, αυτο ηταν στην Titan #1. Αυτή ειναι η #4.

Εκει κολλάει το "η αρχική, αυτή ειναι replacement του replacement, ω replacement μεχρι να μου δώσουν μια που έγω θεωρώ της προκοπης" που αναφέρω στο 1ο ποστ. Κιχ να ειχε κάνει η καρτα δεν θα δισταζα να την εστελνα και αυτήν πισω.

Αν θυμαμαι καλα η #4 ηρθε στα χερια μου τον Ιουλιο (μετα το 3ο και τελευταίο RMA).

Link to comment
Share on other sites

Eγγυάσαι ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα ούτε εσωτερικά ούτε εξωτερικά?

Αν ναι, τότε την κάρτα την παίρνω εγώ και pm για τα περαιτέρω. :)

Η κάρτα παιζει οπως ακριβώς την πρώτη μερα που ηρθε στα χερια μου και παίζει όπως πρεπει να παιζει. Απο εκει και πέρα σου εγγυάται η EVGA με άλλα 2 χρονια εγγύηση.

Επιπλέον, οποιος θέλει έρχεται και δοκιμάζει ότι θέλει, όση ώρα θέλει και τελειώνει η υπόθεση, μην παιζουμε τις κουμπαρες...

Link to comment
Share on other sites

Η κάρτα αγοράστηκε απο τον φίλτατο Devastator (ευχαριστώ Χρήστο, καλοδουλευτη!). ;)

Παρακαλώ να κλειδωθει η αγγελια, δεδομενου οτι εχω αλλα 500 components να βγάλω στο "κλαρι" τωρα που έφυγε η καρτα, οποτε εκει θα βαλω και την Η100i αυτης της αγγελίας για να ειναι όλα μαζεμενα σε ενα θρεντ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.