Jump to content



Phantom 820 res mounting


Ance

Recommended Posts

Πρόσφατα έστησα την πρώτη μου υδρόψυξη μόνο για CPU, με ένα τριπλό ψυγείο, μία D5 και για res το photon 170 της XSPC. Σκεφτόμουν να προσθέσω την GPU στο νερό και ένα 240mm ψυγείο κάτω, αλλά το res είναι πολύ ογκώδες και δεν υπάρχει κάποιο σημείο να γίνει mount που να βολεύει και να υπάρχουν οι τρύπες για να στερεωθεί. Υπάρχει κάποια θέση για tube res στο κουτί που να εφαρμόζει χωρίς modding; ( ενδεχομένως κάτι σαν EK-Multioption RES X2 - 150 Basic - Reservoirs - Reservoirs & Accessories) ή είναι προτιμότερο ένα bay res;

7ra2.jpg

rna6.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

το συγκεκριμένο res έχει 2 βάσεις ή μία; το κακό με τα bay res για d5 είναι ότι τρώνε 2 5,25. αν πας σε τέτοια λύση πάντως αξίζει αυτό:http://www.eworld.com.gr/products/details/2201/XSPC-D5-Dual-Bay-Reservoir-5.25%E2%80%9D--for-Laing-D5-Black-Ver.2. θα δώσει ωραία μουρη στο nzxt. βεβαιώσου σε κάθε περίπτωση ότι είναι το version 2 αυτό που αγοράζεις για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις τα προβλήματα που έβγαζε το v.1.

όσο αφορά την πρακτικότητα στην εγκατάσταση θα κοίταγα σοβαρά και αυτό:http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p9678_XSPC-Acrylic-Tank-Reservoir-for-Laing-D5.html αλλά γενικά θα προτιμούσα να αποφύγω plexiglass.

Link to comment
Share on other sites

Μία απλά να αναφέρω ότι θα αντικατασταθεί από αυτό το res EK-D5 X-RES 140 CSQ - Acetal - EK-D5 Series - Reservoir Pump Combo - Reservoirs & Accessories το οποίο σκέφτομαι να το εγκαταστήσω στην θέση pivot ή κάπως με τις θέσεις για βίδες που έχει στα 5,25'' bays.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.