Jump to content



Logitech G51, επισκευή ή καινούργια;


Recommended Posts

Έχω τα Logitech G51, τουλάχιστον 4 χρόνια, και χθες το ένα ηχείο άρχισε να κάνει ένα ήχο.

Μετά από δοκιμές και ξεβίδωμα του ηχείου, φαίνεται ότι το ένα από τα δύο tweeter κάνει ένα ήχο, clipping like, όταν παίζει. Και μυρίζει λίιιιγο περίεργα, σαν χημικά αλλά όχι καμένο.

Οπότε ψάχνω να το επισκευάσω αν γίνεται. Ή να το αντικαταστήσω με κάτι συμβατό.

Το συγκεκριμένο set μου άρεσε γιατί δίνει ~150 watts RMS σε σχέση με άλλα 5.1 που βγάζουν ~70 watts RMS.

Οι άλλες λύσεις είναι να βρω ένα καινούργιο σετ στα ~150-200 watt ή να το παρακάνω και να πάω για ενισχυτή με ηχεία στα 600€.

Εννοείται ότι επί του παρόντος προτιμώ ότι φτηνότερο.

Ιδέες???? :daisy:

Link to comment
Share on other sites

Το πισω αριστερα ηχειο σε μενα επαθε αυτο που λες ( G51 και γω )..αλλα εχω την εντυπωση οτι μυριζε καμενο...δεν θυμαμαι ακριβως γιατι εχει αρκετους μηνες που εγινε.

Αρχισε να κανει αυτον τον ηχο που λες και μετα απο μερικες μερες καηκε τελειως..ουτε ασχοληθηκα να σου πω...το αφησα ετσι..μια και καλη θα τα αλλαξω οταν χαλασουν τελειως.

Να σου πω την αληθεια δεν χαλαστηκα τοσο που καηκε..μονο στα παιχνιδια φαινεται η διαφορα γιατι πισω παιζω με ενα ηχειο μονο..αλλα μουσικη και ταινιες παντα δουλευα τα μπροστα μονο..

Αν το ψαξεις ομως και βρεις ακρη με επισκευη/αντικατασταση πες μου και μενα..:fun:

Link to comment
Share on other sites

Κάτι πήρε το μάτι μου ψάχνοντας. Απλά χρειάζομαι κάποιον που ξέρει από αυτά γιατί δε ξέρω τι τύπο tweeter και που να το βρω. Κατά τα άλλα 2 καλώδια είναι, με ένα κολλητήρι αλλάζει πανεύκολα.

Link to comment
Share on other sites

το εχω παθει και εγω αυτο και το πηγα σε καταστημα με επισκευη ηλεκτρονικων και μου το επισκευασε αλλαζοντας μου το ηχειο με ενε παρομοιο αγνωστης προεελευσεως βεβααι δεν καταλαβαινω καμμια διαφορα..παντως το clipping like εξαφανιστηκε

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.