Jump to content



Πως απεγκαθιστω αυτο το game?


Ioanna

Recommended Posts

Γεια σας :)

Ειχα βαλει πριν λιγο καιρο το South Park The Stick of Truth, το γνωστο Pc game. Σημερα πηγα να το απεγκαταστησω και δεν φαινεται πουθενα! Ουτε στο Uninstall των Windows 7 (64bit), ουτε στα μενου των CCleaner και Revo Uninstaller Pro που διαθετω. Ουτε και στον φακελο του παιχνιδιου εχει uninstall εντολη.

Πως λοιπον το απεγκαθιστω?

Με διαγραφη του φακελου που περιεχει τα αρχεια του και μετα με διαγραφη ολων των κλειδιων στη registry που θα μπορεσω να βρω? Οπως επισης και διαφορα άλλα hidden files που παραπεμπουν στο ονομα του, που θα καταφερω να βρω στο PC?

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

και τσαμπε , να υποθεσω οχι install , αλλα extract σε καποιον φακελο και μετα τρεχεις .exe ?

Yeap!

Συγκεκριμενα, υπαρχει ενας φακελος Games, και μεσα σε αυτον ενας άλλος φακελος South Park The Stick of Truth, οπου βρισκονται τα αρχεια του παχνιδιου. Απο οσο μπορεσα να δω δηλαδη... Στη registry εγω βρισκω τρια κλειδια με το ονομα south park.

Οποτε?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.