Jump to content



D300s + Nikkor 18-200mm + SB-900


Melkon

Recommended Posts

Πωλειται η D300s, χρησιμοποιημενη κατα το 80% σε κλειστο χωρο, με 33Κ κλικς στα οποια δεν εχει δει ποτε σκονη, νερο και παντα φορουσε το προστατετικο της οθονης της και απο τη πρωτη μερα ηταν σε θηκη. Στη κουτα της με τα καπακια και αποδειξη Επισης δινεται δωρο μια καρτα CF 4gb 80X.

στα 600 euro.

Επισης πωλειται ο Νikon AF-S DX Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G ED VR II και αυτος σε αριστη κατασταση, ελαχιτα χρησιμοποιημενος (λογω υπαρξης 50mm nifty fifty) στον οποιο το μονο που ειναι πολυ δουλεμενο ειναι το cover του. Δινεται με το lens hood και τη θηκη και το κουτι του και αποδειξη.

στα 600 euro

Επισης SB-900 το οποιο εχει κανει καπου στα 100-200 flashes το πολυ με τη κουτα του θηκη και ολα τα original αξεσουαρ του και αποδειξη.

στα 300 euro

Ολος ο εξοπλησμος πωλειται λογω μειωσης ενδιαφεροντος απο μεριας μου. Παντα χρησιμοιοειτω απο εμενα και μετα απο καθε session πριν ξαναμπει στη τσαντα δεχοταν καθαριοτητα με microfiber cloths και αερα στα δυσκολα σημεια.

Για περισσοτερες πληροφοριες φωτογραφιες ή οτι αλλο θελησετε στειλτε σε PM ή μηνημα στο τηλεφωνο.

Περιοχη: Ηρακλειο Κρητης

ΟΧΙ ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ

Τιμες Συζητησιμες

Στελνεται σε ολη την ελλαδα με τα εξοδα δικα σας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.