Jump to content



Πέριεργο πρόβλημα με την RAM


Gamer sensei

Recommended Posts

Γειά και χαρά παίδες...λοιπόν,έχω ενα πολυ παράξενο πρόβλημα τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα...εχω το όσο γίνεται τούμπανο pc που πήρα πριν απο τρία χρόνια..απο την πρώτη μέρα είχα θέμα με την RAM.

-Εδώ αρχίζει η ιστορία...η RAM είναι 6GB(1866mhz/triple channel)...όμως κάθε φορά που κάνω boot το pc εμφανίζει οτι θέλει..δηλαδή μια 2GB,μια 4GB,και καμιά φορά 6GB...λόγω εγγύησης το πήγα πίσω σε γνωστή αλυσίδα,και καλά λύθηκε τα ίδια παντελή μου όμως...δεν ξανασχολήθηκα για ευνόήτους λόγους.

-Σημειωτέον τα windows ειναι 64bit οπότε δεν τίθεται θέμα περιορισμού...έχω σκεφτεί πράγματα που ίσως φταίνε αλλά δεν είμαι και ο πλέον καττάλληλος να τα εξετάσω!:confused:..Καμια ιδέα;;;;

Link to comment
Share on other sites

καλησπερες! Κλασικο Χ58 προβλημα. Τις περισσοτερες φορες ευθύνεται το υπερβολικο σφίξιμο ψηκτρας στον επεξεργαστη. Αν λασκαρεις 2 βολτες την καθε βιδα, λογικα θα εισαι ΟΚ. :coax:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.