Jump to content



HTPC: MSI MEGA PC 865 PRO (Αναβαθμισμένο)


Ghost

Recommended Posts

Πωλείτε το HTPC όπως αναφέρεται στον τίτλο, ελαφρός μεταχειρισμένο & αναβαθμισμένο.

er_photo_43761_52.jpg

Review (Στα αγγλικά): Click me

Τα κανονικό rig: Click me

Στο συγκεκριμένο έχω βάλει τον 775 Celeron D 330 με after-market cooler που διαθέτει και heat pipes, με 1GB DDR1 μνήμη (2 Slots), έχει αλλαχτεί το εργοστασιακό CD-player με ένα DVD-RW Lightscribe, έχει έναν 80GB IDE σκληρό με δυνατότητα αλλαγής ή επέκτασης και σε SATA2. Λειτουργεί άψογα με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (Υπάρχει και slot για AGPx8). Δυστυχώς δεν υπάρχει το τηλεκοντρόλ. Το κουτί του άριστο με πορτοκαλί LED σε όλα τα κουμπιά, μοιάζει περισσότερο για ενισχυτή-ραδιόφωνο παρά για Η/Υ. Εξοπλισμένο με PCI-E LAN κάρτα, και έχει και εργοστασιακό Wi-Fi με κεραία. Αυθεντικά Windows XP Prof. SP3 με Serial Key-tag στο κουτί. Το μηχάνημα είναι ότι πρέπει για σαλόνι, προορίζεται για Browsing, μουσική αλλά και ταινίες.

Τιμή: 150$ (Δεν κάνω παζάρια, ούτε ανταλλαγές.) Μόνο εντός αττικής.

Επίσης ανταλλάζω 1x2GB DDR3 Kingston DIMM SLIM με οποιαδήποτε 1x2GB DDR3 σε κανονικό μέγεθος.

Link to comment
Share on other sites

Δεκτη η άποψη σου, αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκοτώσω ένα μηχάνημα. Έχω ξοδέψει για να το αγοράσω, και επίσης για να το αναβαθμίσω, και στην συγκεκριμένη κατάσταση που είναι, με αυτό το κουτί, άσε με να έχω μια άποψη παραπάνω πως αξίζει τα λεφτά του. Εξάλλου δεν κοροϊδεύω κανέναν, γνωρίζω και σίγουρα όλοι εδώ μέσα πως δεν πρόκειται για ένα σύγχρονο μηχάνημα, αλλα όπως είπα και στην αγγελία από πάνω, για την χρήση που προορίζεται μια χαρά κάνει την δουλειά του και με το παραπάνω μπορώ να πω. :victory:

Link to comment
Share on other sites

Δεν διαφωνω οτι εχεις ξοδεψει χρημα. Αλλα ενα Lada με turbo, παραμενει Lada. Με 100€ αγοραζεις διπυρηνο συστημα με ενα αλλο 50αρι ενα HTPC κουτι. Και μιλαμε για τεχνολογιες SATA, πιθανως να υπαρχουν HDMI και gigabit καρτες δικτυου, που πλεον ειναι το minimum requirement ενος HTPC.

Αλλα όπως είπες. Ο καθενας μπορεί να ψάξει και να βρει αλλες τιμες/προσφορές ειτε εδω ειτε αλλου.

Καλη συνεχεια στην πωληση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.