Jump to content

Προβλημα με post σε λαπτοπ

apoc11

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα

Ειμαι καινουργιος οποτε συγνωμη εαν το ανοιγω σε λαθος μερος

εχω ενα λαπτοπ και δεν ποσταρει. Ακουω τον δισκο που δουλευει, εχω ενα dvd και το ακουω που κανει boot και το διαβαζει αλλα το led του δισκου δεν αναβει. Αλλα το λαπτοπ δεν ξεκιναει με αποτελεσμα να βγαζει μαυρη οθονη.

Το ελυσα κ το ξανα εδεσα κ ξαφνικα ολα δουλευαν κανονικα. το ανοιγοκλεισα καμια 15αρια φορες μια χαρα ολα. Καποια στιγμη κανει update ειχε μεινει κολημενο αρκετη ωρα..το κλεινω απο το κουμπι. Παω να το ανοιξω και ξανα το ιδιο προβλημα. Αλλαξα μιτρικη το προβλημα συνεχιστηκε (εαν δεν ειχε κ αυτη που ελαβα προβλημα) οι μνημες ειναι καινουργιες...οπως κ ο δισκος. Να φταιει η CPU? Να πω πως οταν δουλευε το ανεμιστηρακη δουλευε, σταματαγε κ ξανα το ιδιο το θεωρω λογικο.Επισης πριν βγαλει ανοιξει το cooler επερνε ποιο γρηγορες στροφες στο ξεκινημα... Τωρα που δεν ποσταρει δουλευει μονιμα και σταθερα..καμια ιδεα???:help::help:

Κάποιο βραχυκύκλωμα ισως . αν δεν εχει κουμπώσει τιποτα καλα απο το δεσιμο λύσιμο . αλλιως θα ελεγα κακή τροφοδοσία ρεύματος αλλα οχι απο τον μετασχηματιστή, αλλα απο το εσωτερικό power jack.

Κάποιο βραχυκύκλωμα ισως . αν δεν εχει κουμπώσει τιποτα καλα απο το δεσιμο λύσιμο . αλλιως θα ελεγα κακή τροφοδοσία ρεύματος αλλα οχι απο τον μετασχηματιστή, αλλα απο το εσωτερικό power jack.

Aδερφε κανει ακριβως το ιδιο οταν ας πουμε δεν εχει μνημη επανω. Για το jack ποσο σιγουρος μπορει να εισαι? Ποτε αναβει ποτε κλεινει μετα αφου του κανω restart.Δειχνει σαν να μην δουλευει η cpu ζεσταινεται αλλα οχι τοσο γρηγορα οπως οταν δουλευει.Οσο για το ρευμα το μετρησα στην μητρικη φτανει 19,5V

ισως καποια ασύρματη κάρτα δικτύου? πριν το δέσεις εντελώς το άνοιξες με τα βασικά για να δεις αν μπουταρει ? μια φορά είχα λύσει ενα νετμπουκ και οταν το εδεσα δεν δεν εκανε σωστη επαφη μια καλωδιοταινια που περνουσε πανω απο τον σκληρο με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί η μιση μητρικη . δλδ εκανε μπουτ οποτε νανε και δεν ειχα cpu φαν ηχο card reader κτλπ . Για αυτο το ειπα .:fie: Δεν ειμαι σιγουρος εντελως με το Power jack αλλα φαίνεται και σαν να μην παίρνει κατι σωστο ρεύμα . Θα ξεκινουσα με ενα γενικο τσεκ με συνδεσμολογιες κτλπ και μετα με το Power jack . καπια επισκευή ( κολυμα καλύτερα στην πλακέτα με καλαι σε περιτωση που με την χρηση εχει ξεκουμπώσει ) απο την στιγμη που ειναι ξεχωριστα με την μητρικη παντα η αντικατασταση . μετα δεν μενουν και πολλα. ειναι και πολυ σπανιο να βγαινει εκτος ο επεξεργαστης .

ισως καποια ασύρματη κάρτα δικτύου? πριν το δέσεις εντελώς το άνοιξες με τα βασικά για να δεις αν μπουταρει ? μια φορά είχα λύσει ενα νετμπουκ και οταν το εδεσα δεν δεν εκανε σωστη επαφη μια καλωδιοταινια που περνουσε πανω απο τον σκληρο με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί η μιση μητρικη . δλδ εκανε μπουτ οποτε νανε και δεν ειχα cpu φαν ηχο card reader κτλπ . Για αυτο το ειπα .:fie: Δεν ειμαι σιγουρος εντελως με το Power jack αλλα φαίνεται και σαν να μην παίρνει κατι σωστο ρεύμα . Θα ξεκινουσα με ενα γενικο τσεκ με συνδεσμολογιες κτλπ και μετα με το Power jack . καπια επισκευή ( κολυμα καλύτερα στην πλακέτα με καλαι σε περιτωση που με την χρηση εχει ξεκουμπώσει ) απο την στιγμη που ειναι ξεχωριστα με την μητρικη παντα η αντικατασταση . μετα δεν μενουν και πολλα. ειναι και πολυ σπανιο να βγαινει εκτος ο επεξεργαστης .
Tα εχω κανει 3 φορες κατι δεν βλεπει κ δεν ξεκιναει το post. χτες εντελως ξαφνικα το ανοιγω κ δουλεψε. Το κλεινω απο το κουμπι και ξανα τα ιδια δεν ποσταρει. Θα δειξει. Περιμενω cpu ειναι το μονο που δεν εχω αλλαξει επανω του εα ν ξερει καποιος αλλος κατι ας μας πει. Εαν το λυσω θα το αναφερω
Δοκιμάσε το σε εξωτερική οθόνη και πες μας

Δεν δινει σημα..νεκρο. Το dvd ομως δειχνει να διαβαζει κανονικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.