Jump to content

Nicko

Premium Members
  • Posts

    149
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Nicko

  1. Πωλείται η ψυκτρα του τίτλου σε άριστη κατάσταση λόγο αλλαγής σεταπ . Αγορασμενη 7/11/22 με απόδειξη και υπόλοιπο εγγύησης στο κουτί της και ότι αυτό είχε μέσα . Επιπλέον δίνεται ένας NOCTUA NF-S12A PWM CHROMAX αγορασμενος 13/01/22 με πλήρη συσκευασία και απόδειξη / εγγύηση για push and pull config . Αποστολή με ACS +4,50€ μετά από κατάθεση σε λογαριασμό μου . @ Ενδιαφέρον για ανταλλαγή με AIO 360mm 3 fan Σε παρόμοια κατάσταση αλλά κατά προτίμηση καινούργια και διαφορά από μέρους μου .
  2. Nicko

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Ειδα το Revenant , τι να πρώτο πω? θα πω οτι θέλω πίσω της 2 ωρες τα 36 λεπτα και 21 δευτερόλεπτα απο την ζωη μου ,
  3. Nicko

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Καλημερα στην παρέα! να πω κατι ασχετο ? ποτε θα παρει το Lg G3 την Marshmellow ωρε?
  4. Nicko

    Περίεργη συμπεριφορά

    Η πρωτη μου σκέψη ειναι το τροφοδοτικό , αν δεν εχεις κανενα δεύτερο , δανείσου ενα! αξίζει να δοκιμάσεις .
  5. εδωθει εκτος φόρουμ λογο μη εκδήλωσης ενδιαφεροντος .
  6. Nicko

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    The X-files --> ξεκίνησε δυνατά η 10η αλλα δεν.... Narcos --> Πολυ δυνατή σειρά Sherlock Holmes ---> Αναμένουμε νεο επεισόδιο Elementary ---> S02 ειμαι ακομα αλλα με κραταει ! αναμένουμε εννοείται το GOT και τα επομενα στην Playlist Ειναι : * The expanse * American Crime story
  7. Nicko

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Beasts of no Nation (2015) http://www.imdb.com/title/tt1365050/ Αν και πολύωρη κατάφερε και με κράτησε μεχρι το τελος!
  8. Nicko

    μετατροπεας ανεμιστήρων 2 σε 1 ή 3σε 1

    δεν υπάρχει θεμα , σε μια ακρη ηταν ετσι και αλλιώς , αν ψάξω πιθανόν να βρω και αλλα ! δεν με ζημιώνεις ! διπλα ειναι και το ταχυδρομείο ! μαγαζι δεν ξερω να σου προτείνω εκτος και αν εισαι ρεθυμνο! αν δεν βρεις πάντως ,χαρα μου να σε εξυπηρετήσω.
  9. Nicko

    μετατροπεας ανεμιστήρων 2 σε 1 ή 3σε 1

    Στο τροφοδοτικό και απο την αλλη το μικρο βυσματακι για τον ανεμιστήρα / εχει αρσενικό - θηλυκό για να μην "χάσεις" την 4pin φύσα και να σύνδεσης και κατι αλλο! λογικα θα παίξουν αν τα βάλεις σε σειρά ολα μαζι. Πληροφοριακά , δεν θέλω κατι για αυτα ! στα στέλνω με προπληρωμένο φάκελο αν δεν τα βιάζεσαι .
  10. Nicko

    μετατροπεας ανεμιστήρων 2 σε 1 ή 3σε 1

    Καπου εχω ενα 4pin molex που βγαζει 2-3 εξόδους για fans θα σε ενδιέφερε κατι τέτοιο ? Edit : Η κατι τέτοιο σε σειρά .. https://drive.google.com/file/d/0B3xW8V_TM1yNLUlyOUhHOFVJZlU/view?usp=sharing
  11. Χαρίζω μητρική socket 478 MSI 865GM3LS με την κάρτα ηχου να ειναι Off όπως και μερικές usb θύρες , κατα τα αλλα λειτουργεί χωρις αλλα θέματα .(αν βρω θα στείλω και την Ι/Ο shield) Αν υπάρξουν μεταφορικά τα επιβαρύνετε ο παραλήπτης .
  12. Nicko

    Internet + Χωριο Αναζήτηση Λύσης .

    17ε και κατι ψηλά χωρις τηλ και καλά με 24 μήνες δέσμευση , αν και όπως αναφέρω την ήθελα προσωρινά , το πολύ ενα χρόνο και θα έμπαινα στην διαδικασία της διακοπής μετα , οχι άπλα μεγάλη άλλα τεράστια διάφορα , ξέρουν τι κάνουν εννοείται και το ποιο σημαντικό ποτε δεν βγαίνουν ζημιωμένοι .
  13. Nicko

    Internet + Χωριο Αναζήτηση Λύσης .

    Είχα διαβάσει το σχετικό ποστ σου φιλε Wizard! , εκτός τον οτε δεν υπάρχει αλλος παροχέας και ξέχασα να το αναφέρω , όπως επίσης υπάρχει περιορισμός στα 4mbps για την εν λογω σύνδεση βαση περιοχής , αλλα και να ήθελα full πακέτο με ote tv Κτλπ φαντάζομαι μονο δορυφορικά και αν... για να ασχοληθούν μαζι μου αφού δεν κάνουν τον κόπο για 20-30ε τον μηνα .
  14. Καλήμερα στην παρέα , Θα μπω αμέσως στο ψητό γιατί χρειάζομαι τα φώτα σας για μια ακόμα φορά . Μέτα απο αίτηση νεας σύνδεσης ιντερνετ στον "Π" ΟΤΕ , κάλεσα να δω σε τι κατάσταση βρίσκετε η αίτηση μου . Με ενημέρωσαν λοιπόν ότι εχει παγώσει η αίτηση διότι δεν υπάρχουν πόρτες διαθέσιμες και θα πρέπει να περιμένω κάποιος να κόψει την σύνδεση του για να μπορέσω να πάρω ιντερνετ η να περιμένω τον οτε να αναβαθμίσει της γραμμές του . Για να σας δώσω να καταλάβετε μιλάμε για ενα σχετικά ορεινό χωριό εκ τον οποίων το 90% ειναι ηλικιωμένοι άνθρωποι όποτε αντε 2 - 3 οικογένειες να εχουν ίντερνετ . Όποτε η αναμονή ειναι μονόδρομος , όπως και η χρήση κάποιου πακέτου internet με στικακι που ειναι εντελώς ασύμφορο , διότι θα το χρησιμοποιεί η γυναικά κυρίως σε Youtube φουλ ανάλυσης fb αντε και καμιά ταινία που σημαίνει οτι τα 5gb θα φεύγουν για πλάκα . Και ιδού η απορία κύριοι .. να κάνω τον κοπο να πάρω μια κεραία υψηλής εμβέλειας για γειτονετ? Τοπογραφικά το μέρος ειναι αρκετά ψηλά και μολις 3 χιλιόμετρα μακριά απο ενα καφαο του οτε που ακριβώς εκει ειναι κ το επόμενο χωριό και ποιο χαμηλά σε σχέση με υψόμετρο , το αμέσως επόμενο χωρίο - κωμόπολη οπού είναι και το επόμενο καφαο του οτε υποστηρίζει πλέον κανονικά VDSL εδω και λιγο καιρό. Συνολικά η απόσταση απο το χωριό που θέλω το ίντερνετ εως την κωμόπολη που παίζει κανονικά το vdsl ειναι 7 χιλιόμετρα . Εχω μια σχετική εμπειρία με την κεραία της TP LINK TL WA5210G Την οποία μπορώ να δανειστώ άμεσα απο φιλο για δοκιμή . Αξίζει να μπω στην διαδικασία ? μου λενε οτι χωρίς οπτική επαφή , κεραία με κεραία δλδ δεν θα κάνω τίποτα , ενώ εγώ ελπίζω να πιάσει κάποιο δίκτυο στην ζουλα . Χρειάζομαι κατι ποιο εξειδικευμένο? προϋπόθεση να μην ξεφύγει το budget φυσικά διότι δεν θα διαμένει η γυναικά για πολυ καιρό εκει . Επίσης ειχα σκεφτεί να το πήγαινα δρομο δρομο που λενε , να πάντρευα 2 - 3 κεραίες με οπτική επαφή απο την κωμόπολη που υπάρχει ηδη μια σύνδεση εκει δίκη μου στο χωρίο , άλλα μάλλον ειναι εκτος budget. Τα φώτα σας , και με συγχωρείτε για το κατεβατό .
  15. Ειναι απαράδεκτοι για την αναμονή , ενώ υπόσχονται εντός 12 ημερών την ολοκλήρωση της σύνδεσης, , κατα τα άλλα νομίζω ειναι ταρίφα το κατοσταρικο , ανάλογα και τι υπεγραψες στο συμβόλαιο που έκανες , αλλα όπως και να εχει δεν γλυτώνεις απο αυτούς οποτε σε συμφέρει να τερματίσεις την σύνδεση.
  16. Ενδιαφέρον για μητρική - Επεξεργαστή ! Υπαρχει περίπτωση αποστολής ?
  17. Δεν γραφει κατι στα σπεκς! Ελευθερο απο εμενα! Ευχαριστω πολυ!
  18. Αν παίζει και ψηφιακό ενδιαφέρομαι για την κάρτα τηλεόρασης!
  19. Υπαρχει περιπτωση για αποστολη; Θα με ενδιέφεραν.
  20. χαρίζεται Θηκη bumper στυλ για Sony Xperia Z1 Compact μετα απο λαθος αποστολη ενος κινεζου. φωτο εδω : https://www.dropbox.com/s/c8sgl2ebjlf8677/2015-05-09%2012.30.47.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/y2b9cj5juc9x6l4/2015-05-09%2012.30.55.jpg?dl=0
  21. Nicko

    Μην το πετάτε, χαρίστε το εδώ...Πρωταπριλιά..

    @Prodromos, Θα ενδιαφερομουν για μια 980 matrix platinum
  22. Nicko

    Ανακατασκευασμένοι Δίσκοι

    Μου ειχε αντικαταστήσει κάποτε το κίτρινο μαγαζί 2 δίσκους που ειχα σε refubrished αλλα παρέδωσαν πνευμα εντέλει σε μικρο χρονικό διάστημα , μπορεί να γλιτώσεις 40ε στους 2 αλλα για το μέγεθος (3tb) παρε καινούργιους για μεγαλύτερη αξιοπιστία καλης λειτουργίας για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο , γιατι αν βάλεις σημαντικά αρχεία μεσα και χτυπήσουν σε ενα χρονο θα ψαχνεσε .
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.